FAVORITES/MAKEUP

I våras skrev jag ett inlägg och berättade om mina favoriter bland alla mina smink-produkter, som ni kan kika på HÄR. Jag märker nu, ett halvår senare, att jag ändrat på min sminkrutin och att jag även fått nya favoriter. Och eftersom ni uppskattade mitt senaste inlägg så kör vi ett uppdaterat!

Fix + from MAC Cosmetics Denna sprayen har jag kikat in SÅ många gånger men tyckt varit lite onödigt att köpa men för någon vecka sedan valde jag att köpa med mig en hem. Jag är så nöjd med den! Jag använder den fortfarande på lite olika sätt för att känna vad som passar bäst men jag gillar att spraya den på ansiktet som en återfuktning eller efter jag lagt sminket för att sätta allting på plats.

Contour kit from Anastasia Beverly Hills Denna använder jag dagligen för att få lite liv i ansiktet. Jag tycker att jag ser så tråkig och platt ut när jag bara lagt concealer, så jag brukar bronza upp ansiktet lite med dom två skuggorna nere till vänster. Den gula skuggan överst i mitten brukar jag använda för att sätta concealern!

Teint Idole Ultra 24h foundation from Lancome / Nude Sensation Fluid foundation from Isadora Jag använder egentligen bara concealer nuförtiden men när jag är på foundation-humör, så sträcker jag mig gärna efter någon av dessa två. Lancome's foundation är lite fetare i konsistensen än den från Isadora, och färgen och täckningen är lite bättre med Isadora's.

"102 Silk finish" from Zoeva / "110 Face shape" from Zoeva Dessa borstarna klarar jag mig inte utan längre. Den till vänster använder jag till foundation och den till höger är perfekt för att applicera concealer under ögonen. Den är i perfekt storlek för att komma åt överallt!

Brow wiz, in "taupe", from Anastasia Beverly Hills Jag var en trogen Dip brow pomade-fan tidigare men efter att jag fick hem denna ögonbrynspennan på posten så har jag inte gått tillbaka. Denna är så himla enkel att arbeta med, och det blir ett naturligt resultat. Denna borde ALLA äga!

Blush, in "Must-have" from Kicks Min absoluta favorit-blush kommer från Kicks. En perfekt rosa- och orange-blandad färg!

Fit me concealer, in "25", from Maybelline / Mascara from Lady Green Min dagliga sminkrutin består oftast bara av concealer och här har ni mirakel-produkten! Denna blandas ut jättefint på huden, det blir ett naturligt resultat, den täcker jättebra och sitter på hela dagen. Det enda som jag kan bli missnöjd över är att den inte riktigt passar min hy då jag blir oljig..... Mascaran från Lady Green är bäst!

Clear brow gel from Anastasia Beverly Hills Jag går inte hemifrån utan att sätta mina ögonbryn på plats, med eller utan min Brow wiz. Denna från Anastasia gör mina ögonbryn hårda som cement och dom sitter på plats hela dagen (ok, dom sitter ju såklart fast ändå men dom flyger inte runt med vinden haha).

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

AngelicasVärld,
Men vilket bra inlägg - hittade faktiskt lite nytt som jag måste ta å prova! Hoppas du får en härlig fredag!
angelicasvarld.com
valeria,
älskar verkligen Anastasias produkter!
nouw.com/vaaleria
Cissi,
Vilka härliga produkter! Har också den mascaran
Nastanperfekt.blo.gg
thaipinnen,
'är sugen på att testa ögonbrynsgelen! 😃
thaipinnen.se
Sara,
Jag är medlem på Tourn där jag ansöker om samarbeten med olika företag som jag tycker passar min blogg 😊 Fungerar jättebra 😊
www.aamaziing.se
Christina,
Vad kul att se vad du använder för smink nu under hösten 😊
www.jinxedchrissie.blogspot.com
Aaa,
Tack för tipsen! Liknande inlägg på hudvård önskas!
timeoftiger.se
Ebba Alexandra,
Din blogg består verkligen alltid utav fina bilder. Super bra bästa finaste du!!:)
nouw.com/ebbaalexandraa
Maja H,
Johanna,