ATT NÄTDEJTA

I samarbete med nätdejtningtips.se

Här försvinner jag från bloggen i några veckor och kommer tillbaka "från ingenstans" och tänker prata nätdejting haha. Lite komiskt av mig ;) men det är ju samtidigt ett väldigt intressant ämne, och jag tänkte helt enkelt prata lite om det idag!

Hur ser er relationsstatus ut idag? Har ni partner? Om ja, vart träffade ni honom/henne?

Jag är ju då singel som jag tror att många av er förstått haha. Och det här med att "hitta den rätta" är någonting som jag tror att många önskar och längtar efter någongång under livets gång. Man kan väl på ett sätt säga att jag är där och längtar efter att bli kär och skaffa familj, samtidigt som jag är väldigt nöjd med hur mitt liv ser ut i dagsläget och tar en dag i taget.

Kärlek är inget man ska stressa fram. Det kommer helt enkelt när det kommer <3

Photos borrowed from Pinterest

Jag skriver detta inlägg tillsammans med https://nätdejtingtips.se där ni kan få tips om olika dejtingsidor, se vilken som passar dig bäst, vad man ska tänka på när man går på dejt osv. En väldigt bra hemsida om man är "ny" kring ämnet och behöver lite rådgivning och tips.

Jag vill heller inte sitta här och förfina hela grejen med nätdejtning, för det finns även nackdelar med detta. "Den sista idioten är inte född", som man brukar säga, och just på nätet så vet du aldrig till 100% att personen är vem den påstår sig att vara. Jag har själv varit där och dejtat killar som sedan visat sig vara någon helt annan, vilket är otroligt läskigt och obehagligt.

Några allmänna och viktiga tips från mig:
- Första dejten ska alltid ske på en allmän plats där det finns mycket folk
- Ge aldrig ut personliga uppgifter (adress, arbete, personnummer osv) om dig själv till en början
- Berätta för en närstående vem du ska träffa och vart & när. Du kan även be dom kolla läget efter 1-2 timmar
- Gå alltid på din magkänsla. Den brukar säga tydligt om personen är oärlig eller inte

Och kom ihåg - att vara skeptisk och nervös är två bra känslor.
Var rädd om dig <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer