5 THINGS

Det var minsann inte igår jag skrev mitt senaste "5 things"-inlägg, så det är väl på tiden. Det är egentligen precis som det låter, fem saker som fastnat på min hjärnhinna på sistone och som jag så kärt vill dela med mig av till er. Jag har kört på det konceptet i flera flera år förut så jag känner att det är på tiden att jag tar tillbaka det!

Hoppas att ni gillar det & att ni har haft en bra start på veckan <3

Det är egentligen inte bara när det kommer till inredning som jag blivit lite besatt av beige och brunt, utan allt egentligen haha. Kollar man mina senaste klädinköp, min lägenhet, mina bilder på Instagram... ja då märker man nog ganska tydligt vilken min nya favoritfärg är. Jag har ju gjort om litegrann här hemma vilket jag är så nöjd med! Och inredningshjärnan fortsätter, såklart. Projekt föder projekt :)

Jag har hittat mig en ny favorit på Youtube, nämligen @desireekujala. Så himla gullig och mysig tjej! Hon bor i Indonesien med sin kille och det är verkligen så roligt att få följa med henne under deras dagar! Hade jag däremot fått bestämma så hade jag velat ha en video om dagen haha!

Hösten är ju äntligen här, vilket innebär det bästa modet på hela året samt "lager på lager"-trenden. En av mina absoluta favoriter! Den har jag saknat under sommaren. Älskar allt som har med sommar att göra & att man kan slänga på sig 1-2 plagg och vara färdig för dagen, men höstmodet vinner mitt hjärta. Nu börjar det dessutom bli lite kallare så att man kan börja bära kappan ovanpå kavajen. Så snyggt!

Jag får verkligen nästan alltid en nystart under hösten vad gäller mat, vilket jag älskar. Jag tycker det är så roligt att stå i köket, laga gamla och nya recept och förhoppningvis hitta nya favoriter! Hösten innebär soppor och mustiga grytor för mig och häromdagen lagade jag min goda jordärtskockssoppa. Alltså den är så magiskt god... receptet hittar ni här.

Jag har ju börjat ta dagliga promenader (eller vadå dagligen, jag försöker iallafall att ta mig ut dagligen haha) och jag frågar mig själv varje gång varför jag inte gjort detta tidigare haha. Det är så härligt! Och det är är ju SÅ VACKERT ute i naturen nu! Älskar denna tiden i början på hösten. Alla färger, solen som skiner, den krispiga luften... I love it.

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Men åh blir så himla glad!! Tack fina fina du <33

nouw.com/desireekujala
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Men åh vad jag vill äta den där soppan !!!!! <3

nouw.com/lindaviktoriaaa