Everyday life

Yep, that's right. I'm back!

I have missed blogging so much, and I decided that I wanted to start blogging again but, I'm making some changes. From now on I will blog on english to reach a bigger audience and connect it with my beauty instagram http://instagram.com/beautymal

I will post mostly about beauty related stuff but, also of my everyday life and I love sharing what's going on in my life. This change is going to be permanent. I want to make better content to post, and since makeup is my biggest passion I want that to be apart of my blogging.

I hope that you guys will like this updated version and that you will continue to read my blog.

Much love x

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Som dere sikkert har fått med dere så har det vært et terrorangrep i Manchester i går kveld under en Ariana Grande konsert. 22 personer døde, 10 av de under 18 år, og over 60 er skadde, hvor mange av de er under 16 år. Noe som skulle være en lykkelig dag endte opp i tårer og frykt. Det har blitt bekreftet at en av de omkommende var en åtte år gammel jente. Mange er forsatt savnet og venner, familier og bekjente bekymrer seg over at de ikke får tak i sine nærmeste som var på konserten.

I Marawi, Fillipinene, så har en støttegruppe av IS tatt over byen og erklært den som deres territorium. De har tatt over mange sykehus, skoler og fengsler. Skoler, bygninger og fengsler har blitt satt på brann, og mange har brent ned. Alle inn- og utkjøringer til og fra byen har blitt stengt, og byen er på en lockdown. Mange er bekymret og redde, og veldig mange trenger hjelp.

Bangkok har nettopp hatt ett bombeangrep på et sykehus hvor 24 personer har blitt skadd. Dette er fryktelig og skremmende.

I en verden hvor terrorangrep har skjedd oftere og oftere, er det helt fryktelig hvordan det har blitt. Frykt blir spredt over hele verden og mange millioner føler seg ikke trygge mer. Disse angrepene er alvorlige og vi må få en stopper for det. Terror er ikke noe som burde skje så ofte som det gjør. Det burde ikkje skje i det hele tatt. Vi må stå sammen for å få fred i verden, og vi må ikke gi opp håpet.

Tankene mine går ut til alle berørte av disse angrepene<3

(alle bildene er fra twitter)

Likes

Comments

Endelig skal jeg svare på spørsmålene dere har spurt meg om. Noen av disse spørsmålene måtte jeg faktisk tenke på en del for jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare på de. Det var noen spørsmål jeg valgte å ikke ta med fordi jeg følte at de ikke passet helt til bloggen min og hva jeg ville legge ut på nettet.


Drikker du?

-Nei, det gjør jeg ikke. Jeg har aldri drukket og jeg tror ikke at jeg kommer til å gjøre det på en stund. Drikking og festing er ikke helt min greie, men jeg har ikke noe imot de som gjør det som er på min alder.

Hva syns familien din og vennene dine om at du blogger?

-Jeg tror ikke at de bryr seg så veldig mye om det. Foreldrene mine stoler på at jeg tar riktige og kloke valg med tanke på hva jeg legger ut, så jeg tror ikke at de har noen stor mening om det egentlig. Vennene mine har aldri sagt noe om det at jeg blogger. Blogging for meg er jo bare en hobby, så jeg tror ikke at de ser på det som en veldig stor greie akkurat.

Hvem er den peneste i hele klassen, ikke bare din, men også parallellklassen?

-Sånne type spørsmål er noe av det verste jeg vet. Hvorfor skal det alltid være noen som er penest? Kan ikke alle være like pene? I mine øyne så er alle pene på forskjellige og ulike måter. I klassen min så er alle pene. Jeg sier aldri at noen er penere enn andre for det blir bare helt feil. De er alle kjempe pene og veldig hyggelige.

Hva er planene dine for framtiden?

-Planene mine for framtiden er å fullføre videregående og få meg en utdanning. Jeg har planer om å utdanne meg som frisør, og så gå på Tone Lise Akademiet i Oslo for å utdanne meg som makeup artist. Er det noe jeg har lyst til å holde på med når jeg blir eldre så er det helt klart hår og sminke.

Har du kjæreste?

-Nei det har jeg ikke, og det er helt greit for meg. Jeg har viktigere ting i livet mitt enn å sitte og være sur og trist for at jeg ikke er sammen med noen.

Er du fornøyd med kroppen din?

-Både ja og nei. Jeg pleide å ha verdens værste selvbilde for noen år siden, men nå så har jeg begynt å bli mer selvsikker og komfortabel i min egen kropp. Selvfølgelig har jeg dager hvor jeg syns at kroppen min er helt dritt, det har vi alle, men jeg har lært å elske meg selv for den jeg er og at utseende ikke er det aller viktigste.

Jeg håper du fikk svar på noen ting som du kanskje lurte på. Er det noe mer du lurer på, så legg igjen en kommentar og jeg vil ta den med på neste spørsmålsrunde!

Likes

Comments

Siden jeg har nå begynt å blogge igjen, så tenkte jeg at det var på tide med en ny spørsmålsrunde. Det er en god stund siden sist og mye har forandret seg siden da. Så om det er noe dere vil spørre som så er det bare å legge igjen en kommentar her på bloggen eller så kan du spørre meg på min Instagrambruker; @malinjorasen

Likes

Comments

Da har tentamen tiden startet igjen for meg. Vi hadde den første idag som var norsk sidemål, og i morgen har vi hovedmål. Engelsk og matte tentamen skal vi ha neste uke på onsdag og fredag. Jeg har vanligvis pleid å gruve meg til tentamen siden det er en så stor del av karakteren, men idag så var jeg ikke det minste nervøs. I omtrent hele påsken så har jeg øvd til tentamen, noe som ikke er likt meg i det hele tatt. Tror jeg aldri har tatt tentamen like seriøst som jeg gjør nå i tiende. Jeg vet jo at den teller en del på karakteren så jeg gjør mitt aller beste for å få best mulige resultater. Og hvis det vil si å øve i flere timer så gjør jeg gjerne det. Som jeg sa i tidligere innlegg så har jeg jo satt meg et mål om å få bedre karakterer dette skoleåret. Så langt syns jeg at det har gått kjempe bra til nå. Jeg har tatt skolen mer seriøst og det vises på resultatene jeg får til. Jeg har selvfølgelig noen dårlige dager hvor det ikke går like bra, men jeg kommer meg fort over de dagene og bruker det som en slags "drivkraft" til å presentere bedre neste gang.

​Som sagt så har igjen tre tentamener og jeg øver som bare det for å få de resultatene jeg helst vil ha. Jeg tok meg en liten pause fra all øvingen til i morgen for å skrive dette innlegget, så nå burde jeg begynne med å øve igjen! 

Er det noe dere vil vite mer om så er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg så godt jeg kan!

Likes

Comments

Når det kommer til tv serier så føler jeg at jeg har sett det aller meste. Noen falt godt i smak mens andre ikke så mye. Jeg prøver hele tiden å finne nye serier å se på, men ender alltid opp med de samme gamle hele tiden. Kan hende det er fordi de falt så godt i smak hos meg. Uansett så ville jeg dele mine 3 favoritt serier å se på, og kanskje dere får noen nye ideer til serier å se på.


Den første serien er nokså ny og kom ut for ikke så lenge siden, nemlig 13 Reasons Why. Denne serien har fått mye forskjellig respons og alle har forskjellige meninger om den. Personlig så syns jeg den var veldig bra selv om noen av episodene var litt triggende. Serien handler om Hannah Baker, en videregående elev som ender opp med å ta sitt eget liv. Hun legger igjen 13 kassetter, hver av de med en av grunnene hvorfor hun endte opp med å ta selvmord. Gjennom hele serien følger vi Clay Jensen, en venn av Hannah, mens han kommer seg gjennom kassettene. I hver episode får vi vite mer og mer av hva som skjedde og hva som ledet opp til at Hannah tok livet sitt. I serien blir det vist en rekke med seriøse problemer som selvmord, voldtekt, alkoholproblemer, narkotika og så mye mer.


Den andre serien er også nokså ny. Den kom ut i januar og heter Riverdale. Riverdale handler om en gjeng ungdommer som nettopp har begynt på skolen igjen etter sommerferien, men ingenting var som før lenger. Archie, hovedkarakteren, og vennene hans støtter på en del utfordringer mens byen prøver å finne ut hvem som drepte Jason Blossom i løpet av ferien. I hver episode får seerne et hint om hvem som kan ha drept Jason, men det kommer alltid nye hint mot andre personer enn den man trodde var morderen. Serien er mystikk men har også litt humor i seg. Den er spennende og man blir fort hektet.


Den siste serien er Once Upon A Time. Den handler om at alle eventyrkarakterene vi kjenner har blitt fanget i en liten småby kalt Storybrook på grunn av en forbannelse. Da de kom til den småbyen mistet de hukommelsen, og lever dermed i en verden hvor de egentlig ikke vet hvem de er. Kun én person kan oppheve denne forbannelsen, men hun tror ikke på eventyr. Serien er spennende og man blir veldig fort hektet. Den har en god blanding av eventyr, drama og mystikk. Perfekt for en som ser etter noe som er litt utenom de "vanlige" seriene man ser på tv'en hver dag.


Kommenter gjerne hva du syns om disse seriene hvis du har sett dem, og hva som er din favoritt serie!

Likes

Comments

Jeg la nettopp merke til at jeg ikke hadde blogget noe på en hel måned. Jeg beklager så mye for det. Tiden har rett og slett blitt tatt bort fra meg med tanke på hvor mye skolearbeid jeg har hatt i det siste, noe som har vært veldig stressende. Med alt av prøver, innleveringer, presentasjoner og hele pakka så har det vært litt mye. Men det kan jeg jo ikke se bort ifra siden det er mitt siste år på ungdomsskolen. Med bare 2 måneder igjen ser jeg for meg at det kan bli enda mer stressende.

Dette siste året har virkelig slitt meg ut og fått meg til å stille veldig høye krav til meg selv. Jeg skulle jobbe ekstra hardt for å få opp alle karakterene mine, spesielt i de fagene jeg visste at jeg kunne klare det. Jeg kan ikke si hvor mange ganger jeg har vært skuffet over meg selv når jeg har fått tilbake en prøve eller en innlevering, og sett at karakteren har vært enn 4. Jeg burde ikke klage over det i det hele tatt siden det egentlig er en god karakter, men siden jeg har satt meg så høye krav så klarer jeg ikke å bli noe annet enn skuffet over meg selv.

Jeg satte meg et mål i løpet av starten av 10. klasse. Jeg skulle gå ut av ungdomsskolen med minst en 6'er på vitnemålet mitt. Starten av det skoleåret begynte passe bra, men ettersom ukene gikk kjente jeg at jeg ikke nådde de målene jeg hadde satt meg selv. Nå når skoleåret snart er over, så føler jeg at jeg ikke har nådd helt dit enda, men at jeg er på god vei.Nå i påsken så er jeg nødt til å bruke tiden min på å øve til tentamen som vi skal ha den neste to ukene. Tentamen teller en del på karakteren, så jeg er fast bestemt på at jeg skal gjøre mitt aller beste og enda mer. Vi starten med norsk tentamen på torsdag og har det til fredag. Uken etter så er det matte og engelsk tentamen. Jeg føler at jeg må bruke denne uken til å øve siden jeg ikke får gjort så mye av det de neste ukene siden jeg har andre lekser jeg må gjøre, pluss at jeg skal jobbe kvelden før den ene tentamen min.

Er det noe dere har lyst til å vite mer om så er det bare å spørre i kommentarfeltet eller på instagram og snapchat.

Likes

Comments

Everyday life

Starten på denne uken har vært helt forferdelig. Med lite søvn, snufsete nese og hosting hvert 5. minutt har ikke dagen min vært så bra.

Mot slutten av forrige uke så begynte jeg å bli forkjølet, noe som jeg hater. I hele helgen har jeg gått og hostet, og følt meg helt forferdelig.
Jeg var på jobb på lørdag og var helt utslitt når jeg kom hjem igjen. Livet har virkelig ikke vært i min favør de siste dagene.

På fredag så skal vi ha en matteprøve på skolen, og neste uke så skal vi på en vinterovernatting, så jeg håper på å bli litt bedre til da.

Over på en lysere side, på mandag bestilte jeg meg noen pakker og i dag kom den aller siste pakken. Jeg har ryddet en del i sminken min og kastet og gitt bort en del, så jeg tenkte at jeg skulle bestille meg noe nytt.
Jeg handlet fra Douglas, Blivakker og Makeupmekka. De har mange varer til en veldig god pris og rimelig og rask frakt, så de sidene anbefales virkelig!

Jeg har allerede fått prøvd en god del av varene og så langt så er jeg veldig imponert!

Likes

Comments

Endelig er helgen her igjen. Etter en små hard uke på skolen blir det godt med noen få fridager igjen.

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det to pakker på sminkebordet mitt. Jeg hadde nemlig bestilt noen pakker tidligere denne uken og ble så glad når jeg så at de hadde kommet. Det var en pakke fra Makeup Mekka og en fra Blivakker.


Jeg hadde nemlig ryddet litt i sminken min og kastet en del som var alt for gammelt, så da tenkte jeg at jeg skulle skaffe meg litt nytt. Jeg har allerede fått testet ut alle produktene og så lang så liker jeg de veldig godt. Jeg vil absolutt anbefale dere til å kjøpe disse produktene.

En liten look jeg lagde med noen av produktene.

I morgen skal jeg på jobb igjen og så skal jeg bruke resten av helgen til å jobbe med en presentasjon vi skal ha på skolen og å lese på naturfag side vi skal ha en liten prøve neste uke.

Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments