Ullared, Sundsvall och hemmafix

Haft en fullspäckad helg, ska jag vara ärlig har senaste veckan vart fullspäckad över huvud taget. Den lediga dagen jag haft från jobbet har gått åt till att fixa hemma och plugga. Tänka sig att jag påbörjat termin 6 nu - bara ynka 10 månader kvar sen kan jag kalla mig förskollärare.

På tal om skolan sitter jag just nu påväg till Sundsvall för ännu en innevecka i skolan. Ska vara borta tills torsdag, fatta vad jobbigt det var att lämna C i sängen imorse.. Är så förbannat trött också, har sovit ett par timmar på tåget men kan inte riktigt slappna av när jag har packning med mig av rädsla för att någon ska sno något.

Annars då? I fredags efter jobbet så trixade vi i lägenheten, satte upp lite nytt, fick ett vitrinskåp på plats - på kvällen köpte vi pizza och myste bara. Lördagen bjöd på en tripp till Ullared ihop med min mamma och syster, vi åkte bussresa dit vilket gick förvånansvärt smidigt. Gjorde en bra shopping skulle jag vilja påstå!

Igår (söndag) var vi på ett kalas, jag plockade iordning på mina kläder och la in i en byrå som vi hämtat i gamla lägenheten. Sen var det dags att packa inför skolveckan.. 😴 Det ska i vilket fall bli kul att träffa mina klasskamrater även om hemlängtan redan smyger sig på💕

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Tack för svar! Är det en bra utbildning? Lägger du ner många timmar per dag/vecka på studier? 😊
malinjohanzon
malinjohanzon,
kan göra ett inlägg med mer info! 😊👍🏻nouw.com/malinjohanzon
Amanda
Amanda ,
Skulle vara kanon! Tack 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229