Min vecka som gått och bilder från tjejkväll

Min vecka som gått har verkligen vart bra! Har kommit mer iordning i lägenheten och hunnit med att umgås med både vänner, pojkvän och familj. Har hunnit ge Rolf den tid han har förtjänat, har shoppat sådant jag anser att jag förtjänar, haft roligt på jobbet och haft det lugnt med plugget.

I tisdags var jag och Emma på smygpremiären av Fifty shades darker, den var verkligen så himla bra och fin! Mycket bättre än den första filmen enligt mig. Utan att spoila är relationen mer i fokus än allt det snuskiga i den andra filmen. Så lyxigt att gå på smygpremiär förresten, fick gratis popcorn, dricka och tester av hudvårdsprodukter. De lottade även ut frukost på ett hotell här i Örebro och en goodiebag, jag vann dessvärre inte haha!

I onsdags fick jag och mamma äntligen upp gardinstänger i sovrum och kök, det blev sååå fint! Jag längtar verkligen efter att visa er sovrummet men sängen som vi beställt har fortfarande inte kommit.. nu hänger i varje fall fina sammetsgardiner därinne. Det kommer bli så himla bra när allt är klart.

Igår (fredags) åkte jag spontant och nykter hem till Jessica för att umgås med henne, Emma och Sandra! Så mysigt med tjejsnack och gotti. Jessica är så duktig på att fixa 😍 Vi fixade oss och hamnade sedan på strömpis, jag kan verkligen säga att det var en upplevelse att vara där nykter haha!

Idag (lördag) har jag jobbat, vart högt tempo på jobbet under morgonen men jag gillar ju när saker händer. Jag och Max åkte sedan hem till mamma för att bli bjudna på middag, tacopaj. Det var supergott.

Imorgon (söndag) så ska jag avverka ännu ett jobbpass för att sedan åka hem och fixa, pappa och Rose-Marie kommer på middag hos oss imorgon, innan dess kommer Max mamma förbi och ska hjälpa oss sätta upp en hylla. Fullt upp kan man säga haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229