Äntligen i mål

Den 5/6 var jag i Sundsvall (sista gången NÅGONSIN) för avslutning i kyrkan där vi fick ta emot diplom för avslutade studier vid universitetet. Den 6/6 skickade jag och Johanna nervöst in C-uppsatsen för sista gången. Den 15/6 hade jag min examensfest i förväg och den 17/6 kom betyget... vi hade klarat oss!

Förra veckan trillade examensbeviset ner i brevlådan och nu ska jag bara ansöka om legitimationen, så just nu är jag färdig förskollärare och snart legitimerad förskollärare. När jag gick i gymnasiet kunde jag aldrig drömma om att jag skulle ta mig tid och ork till att studera på universitetet, men det gjorde jag och dessutom med fast jobb vid sidan om. Jag är så stolt över mig själv, det känns äntligen som om jag kan sätta play på livet igen, livet som ständigt stått på paus för att jag studerat. Nu börjar livet, med allt vad vi har framför oss. Nästa mål är att köpa hus, förhoppningsvis inom en väldigt snar framtid. - Något annat som är nytt i livet också, förutom avslutade studier och en universitetsexamen är att jag även fått nytt jobb, som förskollärare självfallet. Jag ska vara med och starta upp en helt nybyggd förskola i Hallsberg, vilket även det ska bli så roligt!

Jag hade tänkt att främst börja umgås med vänner och familj nu när jag endast jobbar 100 % och kan lägga all min fritid på sådant som jag faktiskt vill göra, men det ska nog hinnas med ett blogginlägg här och där också så förvänta er det, kram! 😘


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229