10 snabba

1. Hur gammal är du? Jag är 21 år, men känner mig emellanåt betydligt mycket äldre.

2. Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska absolut, trivs bäst med att jobba eftermiddagar och kvällar!

3. Vad står på din inköpslista i klädväg? Jag är så sugen på DENNA och DETTA, men har så gott om kläder att det tyvärr inte är prio just nu!

4. Vad dricker du helst till maten? Vatten är alltid gott men på helgen brukar det bli något med kolsyra!

5. Hur många gånger i veckan tränar du nu förtiden? Förutom att gå på promenader med Rolf hinns träningen inte med så himla mycket vilket är synd då vi har en riktigt bra crosstrainer här hemma, men förhoppningsvis lugnar livet ner sig lite snart och då ska jag absolut ta tag i träningen!

6. Vad äter du till frukost just nu? Kokosyogurt från Alpro och müsli från Risenta.

7. Hur klär du dig nu i vinter? Har min gamla goding till vinterjacka från Hollies, ett par svart handskar i ylle, mina ridskor från K.Cobler eller mina högre stövlar från Johnny Bulls! -Måste köpa en ny mössa, är sugen på en från Odd Molly...

8. Längtar du till någonting? Jag längtar självfallet till flytten, det är ju allt jag tänker på, annars längtar jag till julafton, till sommaren, till en utlandsresa, till att bli klar med skolan.. Listan kan göras lång!!

9. Vad tycker du är det bästa med vintern? Allt det mysiga, att baka julgodis, lyssna på julmusik, saffransdoften, att dricka varm choklad framför en film, gå på julmarknader och att umgås med nära och kära, kort och gott det bästa med vintern är julen och allt vad det innebär.

10. Glass eller godis? Är ju en stor sucker för glass.. Hannah visade mig en rawfood och vegan glass från märket Lily och Hanna, såå god var den! Då kan man äta med mindre dåligt samvete.. 😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229