Hallå hoppas alla har haft en bra helg!
Jag vaknade på ganska bra humör och käka frukos sen drog jag till stan en sväng men när jag kom hem kom mormor och morfar och då på en gång när dom kom in börja dom skrika som fan men sen stå mormor och påstå mormor att mamma är värdes bästa mamma och att du är så bra att hon alltid ha stötta mig och funnits där för mig hela barndomen då blev jag ganska förbannad för alla som känner vet att det inte är sant och ha mått dålig ett tag nu för ja ha tänkt på vad hon ha gjort mig sen komma mormor hit och säger så det vart för mycket för mig idag det enda jag vill att dom ska göra det är att säga förlåt för allt dom ha gjort men skitsamma för det komma aldrig hända aj skiter i dom nu :) finns folk som är bättre och dom som tro på mig!
Hoppas alla får en bra kväll puss
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hallå!
hoppas alla har haft en bra fredag kväll :)
nu har ett riktigt helvetet börja för man inte vill ha skit i sitt liv ska folk börja snacka skit sen anklaga mig för skit men ja bry mig inte ni kan kalla mig för vad fan ni vill och ge mig skit ni är inte värd ett skit i mina ögon om ni ska hugga mig i ryggen gör inte det bakifrån snälla gör de framifrån i stället tycker de är bättre så ja kan se er men det våga ni inte ha ett bra liv för mitt liv komma ni inte in igen ❤️

Likes

Comments

hallå!
den sista tiden har jag tänkt en hel del och börja inse har man ens några riktiga vänner som inte snacka skit eller utnyttja en ?
asså jag vet inte jag våga fan inte lita på nån längre ni som läser detta och är riktiga vänner kan ni fan börja vissa det annars kan ni fan dra åt helvetet ni är bort från mitt liv då.. fyfan säger jag börja ligger hemma och må så jävla dåligt och ligger och grina och bara tänker fyfan säger jag bara
ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

hallå!

under ett par veckor har jag haft det helt underbart några underbar vänner så har börjat må bra så det är på väg uppåt igen :) så nu ska man bara se framåt och inte bakåt då mår man bara sämre men nu har man flytta till stan och vänta bara nu på att hitta en lägenhet hoppas på att få en snart :) sen ta bort vänner som bara är skit ni har inget i mitt liv och göra längre..

men ska se film nu och sova så hörs senare puss :)

Likes

Comments

hallå!
jag är i umeå har varit här sen i söndags det är skönt med en liten semester :) igår var jag och fick en lång promenad :) så tänkte lägga ut lite bilder från i går :) hoppas alla får en bra dag:)

Likes

Comments

Är så sårad och besviken på dej.. man är alltid snäll mot dej och gjort allt för vad få man tillbaka ju inte ett skit nu är det slut me dej .. jag ha suttit hela dan och mått dåligt men nu börjar de gå över till att hata dej i ställe ...


Ja finns inget mer att säga puss hej!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har jag inte gjort så mycket vaknade ganska tidigt idag gick upp och åt frukos sen har jag varit ute och gått en sväng men får bara ont i magen när jag äter men de är ju för jag äter för dåligt men de är så svårt att äta men vet ändå att jag måste äta men det ju inte .

Hoppas alla få en bra fredag
☺️❤️

Likes

Comments

Hallå!
Den är dag och kvällen ha vart hemsk har mått så jävla dåligt känns lite bättre nu men ha ätit lite men är yr än de gå fan inte bort men nu har jag gjort naglar dom vart bra i alla fall ! Hoppas ni ha en bra kväll !
☺️❤️

Likes

Comments

Hallå!
Jag har sovit ganska bra för en gång skull i alla fall!
Aj igår var jag på psyket för att få hjälp men vart bara hem skickad för dom sa att jag var frisk och jag sa jag ha inte sovit eller ätit på två till tre dagar men han bara det är ingen fara de kommer när det kommer bra där han menar att ja inte ska äta nåt komma hamna på sjukhuset tillslut men inte fan bry han sej om det..
Blir sjuk less hur dom kan behandla en...

Likes

Comments

Hallå!
Jag har suttit hela dan på sjukhuset för att få hjälp men fick fan ingen hjälp alls nu få jag gå hem fast dom såg hur jävla dålig jag var men ändå skicka dom hem mig kan inte äta och det sa jag men ändå säger dom du ha inget fel du få gå hem tack så jävla mycket bra där det är det här som kallas sjukvård!!!!

Likes

Comments