Har varit i Sälen hela helgen, även fast det egentligen inte var tänkt så skulle hem i lördags. Men vi valde att stanna kvar istället. Och det blev en riktigt bra helg faktiskt!

Iallafall idag startade jag morgonen med att åka iväg och fixa en grej, Sedan åkte jag hem till Frida och tog en kopp Kaffe och pratade lite. Är hemma nu igen och ska alldeles strax laga mat.

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello! Har börjat blogga, slutat, börjat ett tag nu. Men nu tänkte jag faktiskt ge det ett försök och starta den på riktigt igen. Kul va?

Dagen idag har inte varit så händelserik alls var först ner på stan en sväng och lunchade med min syster och pappa, senare har jag kommit hem satt mig här och ska fixa lite med bloggen, min kamera osv. Mår inte alls så bra just nu heller blivit väldigt förkyld och hängig. Har jobbat natt hela helgen så är väldigt slut efter det också. Men startar min vecka i morgon och då börjar träningen igen osv! Det är faktiskt inte alls många dagar kvar här hemma heller eftersom jag flyttar om ca en månad. Riktigt taggad!


Likes

Comments

Nu är jag hemma ifrån magaluf, har egentligen varit de i 4 veckor men åkte hem och senare iväg dit en gång till fast bara på semester.

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna resa, har verkligen lärt känna så otroligt fina och bra vänner. Vänner som jag kommer ha kvar hela livet och som har kommit riktigt nära mitt hjärta. Förutom alla dessa fina vänner jag träffat så har det verkligen varit en upplevelse och finns inget jag ångrar med denna resa. Har verkligen lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt än innan, känner verkligen hur mycket jag vuxit som människa och det är på ett positivt sätt. Visst har det varit många jobbiga stunder också, men de bra stunderna överväger de dåliga såklart. Har ju gjort två säsonger innan men det här var annorlunda på något sätt.

Back in sweden again, och tänkte att det var dags att stanna här ett tag nu. Tillbaka till jobbet osv så får vi se vad resten av året har att bjuda på!Likes

Comments

Hello! Det är helt sjukt att om 7 dagar sitter jag på flyget påväg ner till Magaluf. 

Är så taggad på nya äventyr så ni anar inte, jag älskar att ge mig ut på nya äventyr och skapa nya minnen även lära känna så otroligt många nya människor. Tänkte försöka blogga där nere så kan ni följa mitt äventyr här? Fast uppdateringen kommer dock inte vara jätte bra eftersom att det sällan finns wi-fi. Menen annars kan ni följa min snapchat där jag troligen kommer uppdatera dagligen där heter jag : malinjjohansson


Likes

Comments

Hej på er! Startade om bloggen för ungefär en månad sen dess hade jag glömt bort det, haha så typiskt mig.
Idag ligger jag hemma och är sjuk, vilket jag har gjort hela helgen.. Skulle egentligen jobbat denna helgen men nu är jag hemma och vilar upp mig. Så får vi hoppas att jag blir frisk till nästa vecka, då är det fyra jobbdagar kvar innan jag slutar och det sjukaste av allt är att det är 24 dagar kvar tills jag åker till Magaluf. Är verkligen så redo att testa nya äventyr! Men mer om det kommer i ett annat inlägg. Nu ska jag slå på en film eller något igen och bara ligga här och resten av dagen.

Likes

Comments

Tänkte som sagt starta min blogg igen! Var verkligen ett bra tag sedan jag bloggade sist, har tagit bort de gamla inläggen så det blir lite nytt och fräscht!
Hope u like it.

Likes

Comments