Veckans planer


Första veckan i skolan är nu avklarad och nu väntas en ny förhoppningsvis härlig vecka.

Måndag

Idag var jag i skolan och hade min första lite längre skoldag. Förra veckan hade jag bara en lektion varje dag men idag hade jag hela 4 lektioner, haha. Även fast jag slutade 14:00 tyckte jag det var jobbigt eftersom jag jämförde med förra veckan. Efter skolan tog jag det lugnt innan jag drog iväg på en svettig löprunda. Trots värmen orkade jag mer än had jag trodde.

Tisdag

Imorgon ska jag ha en kort skoldag och därefter ska jag laga mat till familjen i veckan. Jag ska laga något de gillar men som jag inte gillar vilket kanske är konstigt men jag är snäll. På kvällen ska jag och en kompis dra och heja på vår klass som spelar brännbollsturnering. Jag är urusel på brännboll så därför ville jag inte vara med men jag tänker fortfarande supporta min klass.

Onsdag

På morgonen har jag körlektion och därefter drar jag till skolan för ännu en kort dag. Planerna för resten av dagen är eventuellt lite partajande. Eftersom det är insparksvecka på skolan ska treorna på skolan dra ut på en nattklubb tror jag. Ska kanske ut och om jag gör lär jag vara trött på torsdagsmorgon när klockan ringer.

Torsdag

Skolan är det som gäller och jag ska lämna in min första matteläxa under hela gymnasietiden. Då hoppas jag att lilla jag kom ihåg att gjöra läxan. Efter skolan kommer jag förmodligen sova om jag festade natten till torsdagen.Annars ska jag låta kroppen få svettas igenom ett träningspass igen.

Fredag

En lång dag i skolan väntar. På ett sätt skapar det mer fredagskänsla för då får jag längta länge efter helgen. Tror det blir en lugn fredagskväll med familjen.

Lördag + Söndag

Jag ska jobba i helgen men när och hur mycket vet jag inte än. Hoppas väl på att få jobba mycket för jag behöver tjäna ihop pengar efter mina utekvällar och shoppingen på sistone. Samtidigt vill jag få tid till lite ledighet i helgen också.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en under vecka vännen 🥰🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229