Veckans planer

Måndag

Jag har sovmorgon vilket är en perfekt start på den nya veckan. Den lediga förmiddagen ska jag njuta av till fullo. I skolan har jag först en lektion. Därefter har jag håltimme. Då drar jag hem. Om mitt låt mår bra ska jag dra ut på en löprunda. Annars blir det någon annan form av träning. Sen ska jag tillbaka till skolan för en ytterligare lektion. Efter skolan blir det plugg!

Tisdag

På morgonen har jag nationella. Denna gång är det spanska skriftligt. Hoppas verkligen det blir ett bra ämne. Plus att skrivandet bara flyter på. Sedan fortsätter skoldagen som vanligt. Slutar hyfsat tidigt den dagen. Efter skolan ska jag nog fortsätta med plugget hemma.

Onsdag
På morgonen har jag en körlektion. Jag har börjar bli mer lugn inför körlektionerna. Den första gången var jag sjukt nervös! Efter körningen drar jag direkt till skolan. Får försöka få i mig någon frukost på vägen.

Torsdag
En långt dag i skolan väntar. Jag ska vara med och anhålla i EU-valet på skolan. Efter att att klasser har röstat ska vi räkna alla röster. Vet inte hur lång tid det kommer ta. Fast själva räknandet tror jag kommer bli kul. Om det drar ut på tiden kommer jag slippa orienteringen den dagen.

Fredag
Först ska jag ha nationella i engelska. Får sluta efter nationella vilket är så skönt. Då ska jag få i mig någon lunch. Därefter begär jag mig av till Söderköping där jag ska jobba. Jag är faktiskt lite nervös inför det. Det ska iallafall bli spännande. När jag kommer hem blir det fredagsmys. Tror att min storebror kommer hem på fredag. Hela familjen kommer förmodligen vara samlad igen.

Lördag + Söndag

I helgen ska jag göra det vanliga. Plugga och träna. Ifall brorsan är hemma så kommer jag försöka umgås mycket med honom. En så länge har jag inga andra planer.


Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fullspäckad vecka 🥰 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229