Veckans bästa...

För att se tillbaka på veckan och se det positiva kommer här ett inlägg där jag tar upp det bästa som har hänt inom olika områden. Jag försöker att vara en positiv individ för att jag märket jag mår mycket bättre av det. Dessutom vill jag sprida en glädje i min omgivning. Genom att ta fram bra saker som har hänt bidrar det till positivitet. Sen finns det såklart dagar där allting känns skit. Det är också helt okej att känna så.

Veckans bästa möte

- Under min tre timmars global profil lektion i fredags fick jag träffa en professor från Indien. Han är professor inom utbildning. När min lärare bad honom att presentera sig trodde jag att han bara skulle berätta lite om sig själv. Men han slutade inte prata på över en timme. Märks att han gillar att prata. Fast det hade jag inte emot. Eftersom det han pratade om var riktigt intressant. Han var dessutom riktigt tydlig i sin engelska så det var lätt att förstå. Det är sådana spännande saker jag får vara med om eftersom jag läser global profil som induviduellt valt. Skulle behöva hans pepptalk varje gång jag känner mig omotiverad i skolan. Han berätta att utbildning ger knowleage, attitude, skills och habits. Som i sin tur ger empowerment.

Veckans bästa måltid

- Alltid svårt att välja bara en måltid eftersom jag älskar mat och min mamma är en riktigt stjärna i köket. Bilden ovan avslöjar att favoriten blev morotssoppan. Åt den både i onsdags och torsdags men hade lika gärna ätit den ännu en dag. För den är en riktig höjdarrätt. Recept finner du här .

Veckans bästa bild

- Ja, hehe denna var väl fin? Det här gjorde jag under min historielektion i veckan. Men gú vad bra du jobbar på lektionen Malin. Känns ju riktigt relevant att förstora lilla gubbens huvud i skolan. Eller det var faktiskt inte jag som förstorade huvudet. Jag la in bilden i mitt och två klasskompisars powerpoint. Varför?..... Jag var rastlös. Sen förstorade min kompis huvudet och adderade en animation så att huvudet rörde på sig. Ja men det är ju härligt att få sig ett gott skratt! Stackars Lilla Gubben.

Veckans bästa köp

- Det var julklappen jag köpte till min storebror. Han ska få en jultröja av mig som jag kommer tvinga honom ha på julafton. Jag har också en jultröja som jag absolut tänker ha på julafton. Det jag älskar med båda våra jultröjor är att de har bjällror som låter när man rör på sig. Som den julälskaren jag är älskar jag alla dessa jultröjor, julpyjamasar, ja julrelaterade saker helt enkelt. Därför råkar jag införskaffa mig ganska många julsaker. Förra året köpte jag fyra julpyjamasar, två par julsockor, en snögubbekopp, ett julljus, skål med tomtar, julgardiner, två julkuddar. Det var nog dem sakerna jag minns, haha. Ja, jag är kanske lite galen i julen.

Veckans bästa stund

- Det var otroligt skönt att lämna in engelska uppsatsen och ge mig ledigt från skolarbete resten av helgen. Det är som en sten släpper från brösten. Jag tände ett ljus, kröp ner i sängen och lästa en bok. Dessa stunder är guldvärda efter en helg full av plugg.

Veckans bästa citat

. Lite inspirerad av mötet i fredags. "Education is the best weapon wich you can use to change the world" - Nelson Mandela.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229