Veckans...

Veckans bästa

- Jag tror faktiskt det bästa var när jag övningskörde med pappa. Inte för att köra är roligt för det är fortfarande stressande. Men jag kände att jag lärde mig mycket senast. Det är skönt att känna att det går framåt. För ibland känns det som att jag aldrig kommer någon vart. Det är kanske inte helt omöjligt att ta det där körkortet nästa sommar.

Veckans roligaste

- I lördags såg jag filmen hälsningar från missångerträsk. Har sett den tidigare men ville se den igen för att den är så rolig. Skrattade för fullt under hela filmen. Helt ärligt tror jag att den filmen är det bästa svenska filmen.


Veckans sämsta

- Helt klar smärtan i benet. Jag ramlade när jag sprang för 2 veckor sedan. Varje gång jag sprungit efter den rundan har jag fått ont efter ungefär 5 km. Men har ändå kunnat köra klart rundan eftersom jag är envis och dum. Fast i lördags gjorde det så fruktansvärt ont att jag var tvungen att bryta. Resten av dan fortsatte det att smärta i låret och knät. Nej, inte alls roligt.

Veckans tråkigaste

- Jag fick reda på att SF bios melodi eller vad det nu kallas ska bytas ut. Det är så tråkigt för det är ju den melodin som signalerar film och bio. Den skapar den där härliga känslan i biosalongen och man vet att strax börjar filmen. Men nu ska den tas bort. Det värsta av allt är att jag gick in på deras hemsida för att lyssna på bidragen till den nya trudelutten och alltså det är tragiskt. Kände bara "Neej! Vad är detta".

Veckans smarrigaste måltid

- Lördagens middag var absolut godast. Vi åt citronpasta med kyckling och zucchini. En härlig blandning av goda smaker. Jag ska äta det även ikväll. Men det klagar jag verkligen inte på snarare jublar över det. Tänkte att jag skulle lägga upp receptet på denna goda rätt.


Veckans träning

-Måndag: 10 km löpning

- Onsdag: 45 min spinning + styrka för rygg och ben

- Lördag: 5.6 km smärtsam löpning + mageVeckans köp

-Jag har faktiskt inte köpt något denna vecka men jag fick hem ett paket som jag egentligen köpte förra veckan. Paketet var från Na-Kd som definitivt är min favorit klädkedja just nu. Jag hade beställd en stickad tröja som jag länge har kollat på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229