Veckans

Veckans mående

- Eftersom jag har varit sjuk har jag inte mått så jättebra. Jag har även känt mig stressad lite till och från. Nu är det en ny vecka, jag är så gott som frisk och har roliga saker inplanerade. Därför tror jag att denna vecka kommer att bli mycket bättre.

Veckans bästa

- Lördagskvällen var ju underbar! Det var längesen jag hade en hel kväll för mig själv. Därför var det så skönt att få laga mat själv, äta själv och bara umgås med mig själv helt enkelt. Det behövs ibland tid att bara få fokusera på sig själv. Jag känner att sånt ger mig energi. Det jag också har fått njutit av denna vecka är dessa blommor på bilderna ovan. Mamma köpte dessa och nu har vi tre fina buketter här hemma. Jag älskar att han snittblommor. Det lyfter upp hemmet.

Veckans sämsta

- Lätt svar. Att jag varit sjuk hela veckan. Jag tror det är ganska självklart att jag tycker det. Det är ju inte als kul att vara sjuk. Det hade väl varit lite roligt ifall jag inte hade haft skola. Då hade jag iallafall inte behövt oroat mig över allt jag skulle missa i skolan. När jag är sjuk kan inte jag endast fokusera på att vila och lägga undan skolan. Utan jag måste plugga och försöka hålla mig uppdaterad om vad som händer i skolan. Det är inte det enklaste när jag inte har någon ork.

Veckans roligaste

- Shawn Mendes dokumentär kom äntligen ut. Har längtat såå länge! Tyvärr var den endast 14 minuter och 17 sekunder. Trodde att den skulle vara längre. Men det var ett par bra 14 minuter och 17 sekunder.

Veckans tråkigaste

Jag har inte fått träna. Hann träna 2 pass innan jag blev sjuk igen. Eftersom träning är en stor del av min vardag och för att det får mig att må så bra, känns det konstigt att inte träna. Men på onsdag, då kör jag igen.


Veckans godaste måltid

- Denna morotssoppa som jag gjorde i lördags. SÅ otroligt god! Det är en maträtt som lagas ofta här hemma. Recept kommer i veckan ;)

Veckans låt

- Sweet but Psycho av Ava Max. Denna låt hörde jag på radion och kände att det här, det här är en låt jag gillar. Den finns nu med på min spotify lista.

Veckans boost

- Beställde 5 nummer av veckorevyn. Jag älskar den tidningen så det ska bli så kul att få hem hela 5 nummer. Det blir vardagsglädje varje gång jag öppnar brevlådan och ser en ny upplaga av veckorevyn. Tycker att höjdpunkter i vardagen är så viktigt eftersom det piggar upp en.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229