Vad har hänt i helgen?

Jag har haft en supermysig helg som tyvärr gick lite för fort och därför har jag inte hunnit göra alla måsten. Plugget har jag knappt hunnit med så nu
denna söndagkväll läser jag igenom mina anteckningar inför morgondagens prov. Verkligen inte likt mig men jag hoppas få tillbaka min disciplin till plugget när allt runt omkring börjar lugna ner sig.

Gårdagen sov jag bort eftersom jag var otroligt trött efter min sleepover med några kompisar. Vi hade väldigt kul men det var inte mycket sömn som hanns med. Idag däremot har jag inte sovit lika mycket. Min söndag började med frukost bestående av havregrynsgröt. Därefter följde jag med mamsen till blomsterbutiken för att handla blommor.

Jag började skriva min packningslista inför resan men jag har dock inte börjat packa än vilket jag verkligen måste göra imorgon. Om jag är stressad? Svar: JA!

Jag hann med ett träningspass och körde igenom hela kroppen.

Efter träningen blev det dags för middag och idag hade mamma laget rotfrukter i ugn. Min storebror är hemma denna helg och därför satt vi alla fyra runt middagsbordet igen, allt var i sin ordning.

Efter en dusch samlades familjen i soffan och såg på Aladdin. Jag och brorsan såg den filmen när det gick på bio men eftersom den var såå bra har jag länge velat se om den. Nu fanns den äntligen att hyra så nu kan jag se om den hur många gånger jag vill i 24 timmar.

Det jag också har gjort denna söndag är att pyssla med min Bullet Journal. Jag har inte varit lika aktiv med den på sistone men nu känner jag att jag verkligen behöver få tillbaka min struktur som den hjälper mig få. Har börjat på mitt tema för oktober och som du ser är det hösttema denna månad.

Nu ska jag läsa på mina anteckningar en sista gång innan jag kryper ner i sängen. Natti natti!

Gillar

Kommentarer

NataliaP
NataliaP,
Vilken mysig helg! lycka till imorgon ❤️nouw.com/nataliap
Sabinakj
Sabinakj,
Åh! Jag vill också se den nya Aladdin. Låter ändå som att du haft en riktigt bra helg! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229