Tacomys

Hej fina du! Hoppas du har haft en superfin fredag. Min har varit alldeles underbar. Det bästa av allt var att min storebror kom hem idag. Känns som en evighet sen vi sågs senast. Jag och min bror är extremt nära varandra. Därför är det tufft att vara ifrån honom. För att fira hans hemkomst åt vi tacos. Min favoriträtt! Eftersom jag har en vegetarisk månad körde vi på vegansk färs från hälsans kök. Jag tycker deras färs är riktigt god.

Här står fina bror och steker vegfärs. Det slutade med att han brände fast tacokryddorna i botten...

Brorsan tallrik som jag kände att jag verkligen behövde fota. Han kände nog mest varför fota allting?!

Detta hände bannemig inte ofta men idag fick jag beskåda denna fina, fantastiska, helt perfekta avokadon. Det är som balsam för själen att dela på en perfekt avokado.

Så här såg det ut när jag gick till skolan imorse. Det börjar bli lite ljusare på mornarna. Jag tyckte det var rätt fint imorse. Lite magiskt är det med snön som glittrar.

Lite go' fika på eftermiddagen. Mina snälla lärare bjöd på kaffe och chokladboll under min långa lektion. Efter min sista skoldag för denna vecka fick jag äntligen gå hem och träffa min storebror. Jag gav honom en lång kram. Därefter tog vi kaffe ihop.

Sedan slängde jag faktiskt ihop ett bröd. Detta bröd bakade jag väldigt ofta förut. Av den enkla anledningen att det var fantastiskt gott. Recept kommer definitivt. Sen körde jag ett magpass innan jag körde igång med tacosen.

Nu i helgen har jag planer att träna och plugga. Tro det eller ej men jag ser fram emot att plugga. Vad har hänt med mig? Det var länge sen jag ville plugga. Detta är både lite läskigt men såklart skönt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229