Sunday list


Vad har du på dig idag?

Just nu har jag på mig mjukisbyxor och hoodie. Jag kommer faktiskt byta om 4 gånger idag. Först till träningskläder. Då åker underställ, löpartights, träningströja, strumpor, löparjacka och löparskor på. Sen efter duschen hoppar jag i myskläder igen. Framåt kvällen byter jag om igen. Har inte bestämt vad det blir än. Eventuellt någon blus eller stickad tröja. Efter midnatt åker myskläderna på återigen.


Vad lyssnar du på idag?

När jag ska träna idag kommer jag lyssna på min träningslista. Där har jag väldigt blandade låtar. Från disney till Shawn Mendes till hip hop till latino.

Vad är du på för humör idag?

Jag är på väldigt bra humör. Det är helg och jag har ett helt lov framför mig.

Helgens planer?

Idag, på förmiddagen ska jag träna och eventuellt plugga. Jag ska även umgås med familjen. Vi ska äta en riktigt god middag idag. Sen ikväll ska jag på fest. Det ska bli riktigt roligt! Jag kommer eventuellt sova över där. Eftersom jag ska en bit utanför stan. Vill inte begära att mina föräldrar ska behöva hämta mig så sent. Jag tror det blir en superbra kväll! På söndag ska jag eventuellt träna. Utöver träningen ska jag nog ha en mysdag. Första söndagen på ett tag där jag inte ska plugga. Det ser jag fram emot! Det blir nog film, ansiktsmask och god mat.

Vad var det roligaste hände denna vecka?

Oj, vad har hänt den här veckan? Haha, har nästa glömt. Det roligaste var nog att jag fick sportlov idag. NU kom jag på en annan rolig grej. Under måndagsnatten fick jag ett dm av min kompis. Hon skickade ett roligt instagram konto till mig och skrev "det här kommer nog du gillar". Hon hade rätt. Jag låg själv i mitt rum och gapskrattade. Jag skickade vidare till en annan kompis och vi hade en lång konversation om allt möjlig efter det. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Instagram kontot heter Janerichsen. Han gör så konstiga saker!

Veckans fundering?

Den här veckan har jag tänkt mycket på skolan. Jag har haft en del under den här veckan så mitt fokus har legat där. NU när jag får lov ska det bli skönt att få lägga skolan bakom och tänka på annat. Måste i för sig plugga på lovet. Fast inte lika mycket och jag behöver inte vara i skolan fysiskt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229