Suits

Hej! Jag hoppas att du mår fantastisk denna tisdag. Själv mår jag ganska bra. Har precis duschat efter en löprunda och hoppat i myskläderna. Löprundan gick super. Känns som att konditionen är tillbaka nu efter förkylningen. Dock kände jag lite smärta i knät och låret. Där jag hade ont ett tag efter att jag ramlade för ett tag sedan. Hoppas att det bara var tillfälligt. Medan jag skriver detta inlägg ser jag på Suits. En serie på Netflix som jag bestämde mig för att se. Är bara på pilotavsnittet men än så länge verkar den bra. Lite skillnad från de serier jag är van att följa.


Igår hade vi gäster och mamma bjöd på supergod mat. Hon lagade rotfrukter med lamm och sallad. Rotfrukter är bland det godaste jag vet på hösten. Däremot är jag egentligen inte så förtjust i lamm eller generellt rött kött. Fast det slank ned. Kvällen var supermysig. Härligt med lite lyx på en måndag. Det är viktigt att ha det bra även i vardagen.

Nu ska jag käka lite kvällsmat och plugga. Har rätt mycket i skolan just nu. Det närmar sig lov och det innebär jag fullt upp i skolan. Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Åh gud, det såg riktigt gott ut😍nouw.com/annaasvensson
malinjohannsson
malinjohannsson,
Ja! Det var supergott😊 Riktig Höstmat nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229