Stressig period

Hej! Nu känns det lite som att vintern är här. Det har varit minusgrader i flera dagar och i morse när jag vaknade var det frost utanför fönstret. Det känns som att man får en adrenalinkick när man ser att det snöar första gången för vintern. Det är alltid någon som ropar "det snöar!" Så länge temperaturen håller sig kring 0:an så har jag inga problem med att vintern kommer redan nu. Hellre lite frost ute som lyser upp mörkret än bara grått och trist.

Det jag sysslar med om dagarna är skolarbete. Jag har väldigt mycket i skolan den kommande veckan. Känner mig sjukt stressad. Vill bara spola fram tiden en vecka tills det värsta är över. Eftersom det inte går måste jag bita i det sura äpplet och kämpa mig igenom denna tid innan jullov. Idag fick jag lite julkänsla och drog på mig julpyjamasen. Kunde inte hålla mig längre. Det är ju faktiskt december om en vecka. Min storebror fick också julfeeling. Vi satte på julmusik och fyllde hela huset med sång. Visst är det riktigt roligt att sjunga med i jullåtar? Uppenbarligen tycker jag och brorsan det.

Igårkväll bakade jag pepparkaksscones till hela familjen. Jag älskar både scones och pepparkakor så detta kombination är magisk! Mina inlägg känns så tråkiga just nu. Men jag har så mycket just nu att jag knappt kan tänka. Jag hoppas iallafall att du mår toppen. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229