STOCKHOLM + UPPSALA

Idag har jag haft en familjedag med hela familjen. Tidigt åkte vi upp till Stockholm för att hämta upp brorsan. Han ska vara hemma hela sommaren och därför tog vi med oss alla hans saker hem. Hela bakluckan blev full med packning. Förstår inte hur kan kan ha så mycket saker, haha. Därefter gick vi till Wilmer och år frukost. Jag åt supergod havregrynsgröt, smörgås med färskost och avokado samt kaffe. Med frukost i magen åkte vi vidare mot Uppsala.

Vi började besöka gamla Uppsala. Enligt väderprognosen skulle det vara sol men det var mest molningt och duggregnade. Jag som bara hade shorts och kortärmat frös ganska mycket. Gamla Uppsala var iallafall superfin. Speciellt vid kullarna. Senare åkte vi vidare mot stan. Där käkade vi lunch på något italiensk ställe. Jag åt pasta som var helt okej. Därefter blev det dags för shopping. Idag var det en riktigt bra shoppingdag. Hittade massa fint på H&M. Nu har jag förnyat sommargarderoben☺️

Sen blev vi fikasugna. Vi gick förbi Fyrisån och sedan satte vi oss på ett kafé i närheten. Jag var så sugen på kladdkaka vilket jag beställde tillsammans med en latte. Kan konstatera att jag verkligen blev mätt men gott var det.

På vägen mot bilen stannade vi en stund vid den mäktiga domkyrkan.

Här har vi universitetet jag eventuellt kommer gå på om några år. För jag känner att jag verkligen vill plugga i Uppsala. Känns som en stad som passar mig.

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Underbara bilder! Håller tummarna för dig, att det blir så!nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229