Stockholm

Igår hade jag en superbra dag och kväll i Stockholm. Jag åkte upp till min storebror som bor där. Han hade en kort dag i skolan så jag passade på. Runt 13:30 mötte han upp mig på stationen. Vi gick direkt hem till honom där vi tog ett mellanmål. Jag hade med mig brownies som jag bakat dagen innan.

Efter fikat tog vi en långpromenad till söder. Det jag älskar med Stockholm är att det finns så många fina promenadsträckor. Har inget problem med att gå långa sträckor där. Anledningen till att vi gick till söder var för att jag ville gå in på pen store. Behövde nya pennor till min bullet journal. Jag vet inte varför, men jag älskar pennor. Ville köpa nästan allt där inne. När jag var klar inne i butiken gick vi tillbaka igen. Innan vi gick till lägenheten tog vi ett stopp i affären för att handla mat.

När vi kom hem lagade vi tacos medan vi lyssnade på bra musik. Kändes så annorlunda att laga mat med honom utanför vårt "barndomshem". En helt ny grej att göra det i en lägenhet, i en annan stad där han bor och inte jag. Det var iallafall supermysigt. Vi körde på ganska enkel tacos. Vi körde på kycklingfärs, sallad med paprika; sallad; fetaost, guacamole, salsa och tortillachips. Så så gott! Mätt blev man också.

Efter maten hade vi filmmys inne på hans rum. Från början tänkte vi se vänner. Blev inte så. Istället såg vi 100 steg från Bombay till Paris. Jag har sett den en gång innan. Den är en riktigt bra film! Vi båda somnade vid 23. Det var lite trångt i sängen men annars sov jag bra. Lite vemod känsla eftersom jag visste att jag skulle åka hem tidigt dagen efter.

06:30 ringde väckarklockan i morse. Min storebror har inte sportlov den här veckan så han skulle till skolan. Därför åkte jag hem redan klockan 08:00. Efter en liten snabb frukost följde han med mig till stationen. Där bussen redan stod och väntade. Då var vi tvugna att säga adjö. Tycker alltid det är så jobbigt att ta farväl. Både av brorsan och av Stockholm. Som tur ska jag upp igen redan om en vecka. Fast då ska jag i för sig åka upp med skolan.

Bussresan hem gick bra. Jag fick sitta själv vilket jag tycker är otroligt skönt. 10:10 var jag framme vid resecentrum hemma i Norrköping. Där stod pappa och väntade. Vi började med att ta en kopp kaffe ihop på ett fik. Därefter övingskörde jag hem, bytte om till träningskläder och sedan körde jag till gymmet.

Idag var jag på en ny anläggning här i stan. Jag blev väldigt glatt överraskad. Det var nytt och fräscht vilket jag uppskattar.Jag tränade armar och mage. Körde även lite på löpbandet och just då fick jag solen i ansiktet. Det var underbart! Efter gymmet drog jag hem och käkade. Tog det lugnt en stund hemma innan det blev dags för nästa träningspass. Denna gång var det spinning som gällde. Ett bra avslut på två riktigt bra dagar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229