Söndag

Då var ännu ett lov slut. Fast jag ska inte klaga eftersom jag har haft det väldigt bra. Idag fick jag ett bra avslut på denna ledighet. Hela förmiddagen spenderade jag åt att radera bilder på min mobil. Mitt minne är nästan slut. Fast det spelar typ ingen roll hur många bilder jag raderar. Minnet är ändå fortfarande nästan fullt. 10:30 var jag på gymmet och körde ett spinningpass. Det jobbiga var att min cykel gnissla hela tiden och jag kunde inte sluta tänka på att den lät. Försökte trampa på olika sätt för att få det att sluta men det gick inte. Jag tyckte mest synd om alla andra som fick göra cykelns gisslande. Förutom det gick passet bra. Det var skönt att få trampa ur träningsvärken. Kan fortfarande knappt gå för att benen värker, haha.

När jag kom hem från träningen tog jag fram kameran och satte igång att fotografera. Jag var tvungen att möblera om lite för att jag vill att ljuset ska komma snett in på motivet. Mitt rum var kaos där för en stund. Temat för dagens fotografering var jul vilket var riktigt roligt. Det var en fröjd att fota idag. Kände att jag fick vara kreativ och jag tror att resultatet blev bra. Hade egentligen velat fota hela långa dagen men var tvungen att plugga. Eftersom imorgon drar allvaret igång igen. Jag har inte pluggat så mycket som jag ville nu under lovet. För jag har av den enkla anledningen inte haft tid. Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, tända lite ljus och plugga spanska.

Jag har även börjat slå in mina första julklappar. Bättre för tidigt än för sent. Jag tycker det är så kul att slå in julklappar. Älskar att sätta på julmusik och pyssla med paketen. Om jag är taggad på jul? Haha, jaaaa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229