Sommarlov och jobb

Hejsan! Det har hänt en del sedan jag skrev senast. För det första har jag fått sommarlov. Mitt allra sista sommarlov. Sista veckan i skolan kändes verkligen konstig för min del. Även avslutningen kändes konstig. Jag var inte beredd på att få lov och kunde verkligen inte förstå att denna termins redan var slut. Tror att jag har haft väldigt mycket på sistone vilket gjort att tiden har gått så fort. Ena dagen var jag superstressad över allt i skolan och dagen efter var allting klart. Det blev som en tomhet. Dessutom var jag inte taggad på sommarlov vilket är väldigt konstigt. Jag var glad över att alla uppgifter och prov var över men inte på att lämna tvåan. För detta år har nog varit ett utav de bästa skolåren. Det trodde jag inte i augusti. Då var jag superstressad över att börja tvåan eftersom alla hade sagt att tvåan är det värsta året.

Jag har även jobbat de senaste dagarna. Direkt efter skolavslutningen drog jag till jobbet. Ska jobba 8 dagar i rad och en så länge är jag uppe i 3. Har aldrig jobbat så många dagar i rad förut men sedan är jag ledig flera dagar.

Igår efter jobbet mötte jag upp pappa och brorsan. Vi tog en glass och gick runt lite i Söderköping. Det var riktigt varmt igår och jag hann njuta lite av vädret. På kvällen hade vi en mysig grillkväll på vår älskade altan. Vi grillade vegansk burgare från hälsans kök som vi åt tillsammans med sallad, klyftpotatis och coleslaw.

Idag jobbade jag eftermiddag/kväll så jag fick sovmorgon. Innan jobbet hängde jag i solen och tränade. Nu ikväll har jag käkat jordgubbar med familjen och strax blir det sängen eftersom det blir tidigt imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229