Söderköping

Hej! Denna dag har gått fort. På förrmiddagen övningskörde jag till Söderköping. Jag ska jobba där på smultronstället i sommar. Idag fick jag utbildning i hur en espressomaskin fungerar. Mycket att tänka på men jag tror verkligen att detta jobb kommer passa mig utmärkt. Efter utbildningen mötte jag upp min bror och pappa. De var hungriga så vi tog en lunch.

Vi åt lunch på en resturang i Söderköping. Jag tog en räksallad med varmrökt lax. Riktigt god! Där satt vi och prata om allt mellan himmel och jord. Så länge sedan bara vi tre gjorde något. Mätta och belåtna åkte vi hem igen.

När vi kom hem drog jag på mig träningskläderna och körde ett magpass ute i solen. Tror det var runt 15 grader. Det var så pass varmt att jag kunde ha linne. Härligt med andra ord!

På kvällen gick jag och mamma en kvällspromenad. Vi gick bland annat i en skog där det växer vitsippor. Mamma plockade en bukett som vi sedan gav till morfar vid lunden.

Jag har haft en bra dag idag. Känner att jag har gjort saker vilket får mig att må bra. Däremot är jag lite stressad över skolan. Ja, det är lov och jag tänker på skolan. Lov är ju till för att vila. Problemet är att jag har prov eller inlämningar i nästan alla ämnen under de två veckorna efter lovet. Det blir alltså inget pluggfritt lov. Ska försöka plugga imorgon. För sen kommer påskdagarna och då vet jag inte hur mycket tid jag har.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Vilken härligt dag 😍🌸nouw.com/emmaakarlegrund
malinjohannsson
malinjohannsson,
Jag hoppas du också haft en bra dag!💕nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229