Snacks lista

Top 3 smågodis

Det var så länge sedan jag köpte smågodis. När jag väl köper smågodis är det mest choklad som hamnar i min påse. Tre favoriter vit chokladfudge, lys melk och geisha

Favoritchoklad

Lindhs Lindor 70% havssalt. WOW!

Popcorn eller godis på bio?

Hm, popcorn tror jag för jag kopplar popcorn till bio.

Ostbågar eller chips

Chips alla dagar i veckan!

Favoritchips!

Jag gillar salta tortilla chips och salta lantchips. Så kort och gott så gillar jag salta chips. Är inte så förtjust i några andra smaker. Ostsmal är nog värst.

Bästa mellanmålet?

Kaffe! Om det räknas som mellanmål. Annars dadelboll som är riktigt gott.

Favoritbakelse?

Jag vet inte vad som räknas som bakelse och inte. En riktigt saftig bulle är härliga grejer. Favoriten är den på kafé kuriosa här i Norrköping. Har aldrig ätit en godare bulle.

Godaste pajen?

Om jag får säga det själv så är min äppelpaj den absolut godaste pajen.

Godaste småkakorna?

Kakor är jag inte förtjust i. För de är ofta torra och tråkiga. Förutom kolakakor som är riktigt goda. Eller havrekakor med tranbär och vit choklad.

Bästa läsken?

Hahah ännu en gång något jag inte är något "fan" av. Här kan jag faktiskt inte svara nån. För jag gillar inte läsk. Jag kan dricka det. Fast gör det inprincip aldrig. Däremot kan cider kan vara gott.

Glass eller tårta?

Om du hade frågat mig när jag var litet hade jag ropat tårta högt. Jag ÄLSKADE tårta. Har videos från när jag var liten och ska få äta tårta. Jag ser så lycklig ut. Nu förtiden gillar jag inte tårta. Glass älskar jag.

Favoritfrukt?

Nu på vintern är jag älskar jag apelsin. Kan äta hur många som helst. Under övriga tiden på året tycker jag om mango och vattenmelon. Att äta vattenmelon i Grekland är så jäkla underbart.

Bästa glassmak/ glassen

Magnum crack almong eller praline

Favorit i gott och blandat?

Antingen den gula fyrkantiga eller alla lakrits bitarna.

Surt, sött eller salt?

Oj, sött eller salt. Kan inte välja. Beror på vilket mode jag är i.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229