Slutspurten

Hej från en trött Malin! Det är mycket som händer just nu. Nu tror jag att jag bara har en eller två uppgifter kvar i skolan. På onsdag ska slutuppgiften i geografi lämnas in och det stressar mig enormt mycket. Har inte alls kommit in i ett bra flow med den texten. Känns som om jag bara skriver onödiga saker. Ska verkligen bli skönt när allting är skönt. Jag behöver få släppa allt med skolan. Så jag slipper tänka på skolan hela tiden. Igår var jag ledig iallafall. Tränade på förmiddagen. Körde först skivstångspass som var riktigt jobbigt men samtidigt så kul! Därefter körde jag spinning. Hade nästan ingen energi kvar därav blev det inte lika hårdkörning på cykeln som vanligt. Resten av dagen försökte jag plugga.

Idag har jag jobbat några timmar. Övningskörde dit och när jag kom fram tog jag först en kopp kaffe med pappa. Därefter började jag min arbetsdag. Gick inte superbra idag. Att skumma mjölk är svårare än vad man tror.

När jag kom hem från jobbet åt jag fredagsmat med familjen. Idag var det tacos på menyn vilket är min favoriträtt. Vi har också firar mamma och pappa som har bröllopsdag idag. Jag kommer inte ihåg bröllopet eftersom jag var bara 2 år. Däremot kommer jag ihåg fotografering innan bröllopet. Minns att jag kände mig stolt över den fina blombuketten jag fick hålla i handen.

Nu ska jag strax kika på vänner och försöka slappna av. Inte tänka på skolan!! Imorgon väntas återigen jobb. Hoppas verkligen att jag får till bra skummad mjölk imorgon.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229