Skrattfest

Hej! Den här helgen har varit både händelserik och händelsefattig. Igår, lördag var det riktigt härligt väder. På förrmiddagen cyklade jag och mamma till mormor. Därefter bestämde jag mig för att ta en promenad. Det vackra vädret och Janni och Michalea Delers pod gjorde mig sällskap. Jag hade på mig samma kläder som jag brukar ha när jag springer. Det gjorde att jag fick en superkonstig känsla i kroppen. Mina ben ville bara springa men fick inte av hjärnan. SÅ konstigt! Nä, benen får vänta tills mitt lår mår bättre. När jag kom tillbaka från promenaden satte jag mig på altanen med en kopp kaffe.

På lördagskvällen gick jag på PARTY! Jag hade verkligen en superrolig kväll. Det var en hemmafest vilket är den typ av fest jag gillar mest. Det var längesedan jag skrattade så mycket som igår. Många konstiga saker hände under den kvällen, ska nog lämna det där....Haha! Kan ju bara nämna att en gran kom in i huset. Jag sov även över där. Sov och sov. Det blev inte mycket sömn under den kvällen. Kanske någon timme. Fast det var det värt.

Idag, söndag har jag varit en riktig trötter. Kom hem vid lunch tid ungefär. Det första jag gjorde var att slänga i mig en ipren och hoppa in i duschen. Jag kände mig så ofräsch. Den där duschen var nog den bästa i hela mitt liv. Därefter blev det fika time. Jag och mamma unnade oss lite glass till kaffet. Vi satt och pratade om allt möjligt i över två timmar. Det var verkligen så mysigt. Jag kände mig så avkopplad. Resten av denna söndagen har jag inte gjort mycket alls. Förutom lagat mat till familjen har jag bara tagit det lugnt. Precis vad jag behövde idag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229