Saker du inte visste om mig

Jag är livrädd för fåglar. Kanske inte småfåglar för de är ganska söta. Däremot är större fåglar läskiga, speciellt fiskmåsar. Jag vet att hata är ett starkt ord men jag HATAR verkligen fiskmåsar. Det har jag dock inte alltid gjort utan hatet började förra året när jag blev attackerad ett flertal gånger av dem. Kunde knappt gå på min gata utan att minst 5 fiskmåsar störta ner mot huvudet och skrek. Har en så länge inte blivit attackerad i år men de väcker mig klockan 05:00 varje morgon med att skrika deras fula ljud. Vaknar gärna till fågelkvitter men inte till fiskmåsar som skriker i kör.

Jag är en skåpsätare. Dock inte mellan måltider utan vid måltiderna. Direkt när det är dags för frukost öppnar jag skafferiet och äter nötter eller knäckebröd samtidigt som jag tar fram vad jag tänkt äta till frukost. Samma sak gäller vid middagen. Om jag dessutom lagar middag själv kan jag äta upp halva maten innan jag har lagat klart. Det gör ju såklart att jag är mätt innan jag har satt mig till bords.


Jag älskar frukost och om jag kunde skulle jag definitivt äta frukost hela dagen. Tror seriöst jag kommer göra det när jag flyttar hemifrån. När folk kommer komma hem till mig är havregryn, mjölk, banan, majskakor, bär och sallad de ända i matväg de kommer se i mitt kök. Jag älskar helt enkelt frukost. Tycker till och med att frukost kan vara godare till middag.

Jag gillar inte kolsyra och därför gillar jag heller inte läsk. Tycker läsk ser så gott ut och försöker dricka det när jag är utomlands men det går bara inte. Däremot är kolsyrat vatten värre. Det kan jag inte dricka över huvudtaget. Så min favoritdricka är bara helt vanligt stilla vatten. Finns inget bättre att dricka. End of Story.

Jag har många serier jag älskar. Det är bland annat Suit, vänner, atypical. Däremot finns det en serie som slår alla dem. Den serien är....trumvirvel.......SVENSSON SVENSSON!!!! Kanske otippat jag vet men den är verkligen så bra. Jag kan skratta oavbrutet under ett helt avsnitt. Då är det bra! Anledningen till att jag älskar julafton är på grund av att Svensson Svensson sänds klockan 20:00. Eller det finns mycket annat bra med julafton också. Men förstå då min besvikelse när Svensson Svensson inte sändes julafton 2017. Som tur sändes avsnittet dagen efter istället annars hade jag stämt SVT. Hade förmodligen inte gjort det men tror du fattar vad den serier betyder för mig nu, haha.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så kul att få lära känna dig lite bättre finis 😘🌸nouw.com/emmaakarlegrund
malinjohannsson
malinjohannsson,
härligt att du tycker det! Kram💕nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229