Projekt: Få tillbaka konditionen

Åh vad jag hatar plastfolie! Jag plastade precis in en vattenmelon vilket definitivt var det jobbigaste jag gjort idag. Mycket jobbigare ön löprundan i denna värmen. För det första är det svårt att riva av en bra bit eftersom rullen åker ut ur förpackningen hela tiden och plasten knycklar ihop sig så att den blir för liten. För det andra lossnar plasten den hela tiden från vattenmelonen. Jag brukar skära upp hela vattenmelonen och förvara i burkar istället. Det borde jag gjort nu också.

Den här dagen har gått väldigt fort men den har varit bra. Jag vaknade sent vilket är ovanligt för att vara jag. Idag kom värmen tillbaka så jag har hängt ute på altanen, druckit kaffe och pluggat teori.

På eftermiddagen lagade jag mat och eftersom det var så varmt ville jag ha något fräscht. Då fick det bli en halloumisallad som blev riktigt god. Brorsan såg när jag lagade och han ville också ha. Fast han kom aldrig tillbaka till köket så då struntade jag i att göra till honom, haha.

När maten hade fått smälta drog jag ut på en löprunda. Min konditionen är inte på topp just nu. Jag brukade klara av att springa uppemot en mil utan några problem men nu är det kämpigt. I våras och nu i sommar har jag inte sprungit mycket eftersom jag har varit skadad, sjuk och fullt upp med skola/jobb. Även om jag har kört mycket spinning och cyklar de 4 milen till jobbet vissa dagar så har de inte motsvarat den konditionsträningen jag får av löpning. Idag var det runt 26 grader när jag sprang vilket gjorde det hela ännu jobbigare. I början trodde jag att det skulle bli en kort runda på kanske 3-5 km. När jag hade kört 2 varv ville jag ändå testa att köra ett tredje för att utmana mig själv så att konditionen kommer tillbaka. Tredje varvet gick superbra vilket gjorde att jag till och med körde ett fjärde varv. Det gäller att vara envis ibland och försöka köra även om det tar emot. För träning ska vara jobbig.

På slutet fick jag sällskap av ett rådjur som stod bredvid vägen och tittade med sina stora fina ögon på mig. Sedan hoppade rådjuret iväg.

På kvällen drog jag ut och körde med pappa. Solen gick ner och himlen kläddes i en superfin solnedgång. Jag var såklart tvungen att ta en bild och ja, jag stannade när jag tog kortet.

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Belv så sjukt sugen på halloumi efter att ha läst detta...nouw.com/feliciamanai
malinjohannsson
malinjohannsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229