Plugg, mat och träning

Titeln beskriver min lördag. Idag har jag in princip bara pluggat, ätit och tränat. Det är hur de flesta av mina dagar ser ut just nu. Jag började dagen med mitt första mål. Frukost! Det är dessutom mitt favoritmål om dagen. Dagens frukost bestod av yoghurt med hallon och musli samt två majskakor. Jag är beroende av friggs majskakor chiafrön och havssalt.

Efter frukosten gick jag ut på en promenad. Jag har tyvärr fått ont i mitt lår igen. Hade besvär i våras och nu har smärtan kommit tillbaka igen. Blir verkligen less. Hoppas verkligen det går över snart. Eftersom löpningen är viktigt för mig. Det fick iallafall bli en promenad.

När jag kom hem igen landade jag en stund i hammocken. Lite senare blev det dags för mellanmål. Som vanligt består mitt mellanmål av kaffe och en dadelboll.

Sen blev det dags för ett styrkepass. Körde hemma idag. Använde mig av appen Nike Training. Den kan jag rekomendera. Det blev 1.5 timme överkroppspass med fokus på armar, axlar, lite rygg och mage. Det var ett riktigt roligt pass.

Efter träningen tog jag en efterlängtad dusch. Sen blev det dags för plugg. Jag läste igenom och ändrade lite på en svenska text. Den skulle varit inlämnad igår. Jag är inte van med att lämna in uppgifter för sent. Nu är den iallafall inlämnad. Hoppas att jag får bra respons på denna text nu när jag lagt ner så mycket tid.

På eftermiddagen blev det dags för middag. Mamma hade lagat en supergod potatissallad. Den innehöll bland annat färskpotatis, sparris, ägg, rökt lax, sockerärtor, räkor osv. SÅ så gott! Lite vår inspirerad. Eftersom jag är beroende av knäckebröd åt jag det till. Igår öppnade jag det här julknäcket. Ja, den är ifrån i julas. Detta är mitt favoritknäcke och tyvärr säljs den bara under julen. Därför köper jag på mig ett par förpackningar så att jag kan äta det knäcker nu också.

Nu har jag landat i soffan. Tittar på filmen Ocean’s 8 med familjen. Säg den filmen på bio i somras. Upptäckte att den fanns på Netflix nu och eftersom den var riktigt bra ville jag se om den. Till filmen mumsar jag i mig skivar äpple och lite mörk choklad.


Jag hoppas du haft en superbra lördag. Kram!

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Oj vad god salladen såg ut! 😍nouw.com/starofusa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229