På’t igen

Idag var mina lediga dagar slut och ännu en jobbperiod igång. Jag har varit sjuk nästan hela ledigheten och kommer knappt ihåg var jag har gjort. Tror jag tagit det mest lugnt och solat. Jag var klantig och glömde solkräm och är därför röd lite här och där. Är lika röd i ansiktet som när jag har tränat, haha.

Imorse hoppade jag på cykeln igen och trampade de 19 km till jobbet. Det är ett ganska fin tur till jobbet med alla åkrar och tillsammans med det vackra vädret skapar det en känslan av svensk sommar. Däremot är det kanske lite långt med nästan 4 mil fram och tillbaka. Det känns i benen när jag kommer hem. Jag måste ju ta mig till jobbet på ett sätt och med cykling får jag min träning gjord på köpet. Jag tänker dock inte cykla varje dag för det kommer varken mina ben eller mitt psyke klara av.

Nu till det viktiga: VM matchen mellan Sverige och Tyskland. Jag lovade mamma för några dagar sedan att Sverige skulle vinna med 2-1 och jag vill ju hålla det jag lovat. När Tyskland gjorde första målet var jag lugn för jag visste ju att Sverige skulle göra två mål och så blev det. SVERIGE VANN MED 2-1! Jag sa ju att jag lovade☺️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229