Påskafton

Hej! Jag hoppas du har en underbar påsk. Själv njuter jag för fullt av ledigheten och vädret. Under lördagsförmiddagen pluggade jag lite smått. Är tydligen inte helt ledig. Vid lunch tid drog jag och mamma ut på en löprunda. Det gick lite segt idag. Tror det berodde på att det var längesedan jag sprang i 20 graders värme. Dessutom känner jag av lite pollen. Jag tog mig igenom de 8.3 km iallafall. Justdet, såg en orm som slingra sig på stigen. Den här gången skrek jag inte.

När jag kom hem från rundan åt jag rester från toscakakan. Sååå god! Känns som om det var nyss jag satte mig ute på den här trappen. Då hade jag vinterjacka på mig. Nu skulle jag kunna dra på mig bikini. Efter kaffepausen körde jag ett kort magpass, hoppade in i duschen och landade i solstolen.

Till middag lagade mamma en underbart god middag. Ugnsbakad lax med saffran och räkor. WOW!!!! Efter maten vaxade jag benen. Köpte vaxremsor igår för jag ville testa den varianten. Jag tyckte de fungera rätt bra. Den gör inte lika ont som epilatorn. Resten av denna lördag har jag myst i soffan med familjen. Nu ska jag flytta mig till sängen för att titta på Netflix.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229