Ojdå....

Idag hade jag min allra sista lektion i årskurs 2 på gymnasiet. Herregud vad tiden har gått fort. 2:an har verkligen bara flugit iväg. Speciellt denna vår. Jag får liksom sommarlov på FREDAG!!!! Samtidigt som det ska bli skönt med lov känns det samtidig läskigt att jag redan bara har ett år kvar. Jag har på sistone börjat inse hur mycket jag älskar att gå på gymnasiet. Så mitt bästa tips till dig som ska börja gymnasiet i höst är NJUT! Bilden ovan tog jag på himlen häromdagen. Nej, den var inte såhär rosa. Det redigera jag för tyckte den blev finare så.


Igår var jag på bio med min storebror. Vi såg Aladdin och den var sååååå bra!!!! Jag älskar Disney och är verkligen besatt av alla filmerna och låtarna. Därför blir jag såklart supertaggad varje gång Disney kommer ut med en ny film. Aladdin är nog min favorit av de här nya varianterna på Disney. För den har allt. Humor, kärlek och spänning vilket jag tycker är den perfekta blandningen. Älskar när Aladdin säger ”Do you trust me?” Hans blick när han säger de fyra ordet...wow! Dessutom började jag gråta när Jasmine sjöng speechless. Blir berör av den starka kvinnan! En riktigt bra film helt enkelt som jag verkligen tycker du borde se. För jag vill se om den nu på direkten.


Idag råkade lägga upp en bild på snapchat storyn som var tänkt att bara skickas till två kompisar. Upptäckte det flera timmar senare när en annan kompis kommentera bilden. Det var en bild på mig i mina nya träningskläder från gymshark. Som tur var det ingen video och inte för utlämnande. Lite pinsamt ändå, haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229