Nu är det värsta avklarat

Hej fina du! Jag hoppas att du mår toppen denna kalla tisdagskväll. Idag har jag haft två tuffa prov i skolan. Först satt jag och skrev svenska prov i tre timmar. Svenskan har jag länge känt mig stressad över. Eftersom jag känner en enorm press att prestera i det ämnet. I natt hade jag därför ont i magen som inte gick över fören jag lämnade in provet. På frågan om det gick bra eller inte så vet jag faktiskt inte. Eftersom jag aldrig känner mig nöjd men någonting som jag gör i skolan. Helt ärligt har jag lite smått ont i magen även efter provet. Det andra och sista provet jag hade idag var engelska. Jag hade presentation vilket inte är min starkaste sida. Engelska är överhuvudtaget inte min grej. Det ända positiva med det är att jag inte har lika stora krav på mig själv där. Det är iallafall alltid lika skön känsla efter en redovisning. När all nervositet släpper.

Det var extra skönt att gå hem från skolan idag. Dagens skoldag krävde mycket energi. Påvägen hem höll solen på att gå ned. Solnedgången var verkligen så vacker. När jag kom hem satte jag direkt på kaffemaskinen. Jag var verkligen i behov att en kopp kaffe.

Nu ikväll har jag förberett mig inför mitt tredje prov för veckan. På torsdag är det matteprov som gäller. Jag kommer att vara helt slut efter den här veckan. Jag måste dessutom bli klar med en inlämningsuppgift nu ikväll. Min längtan efter jullov är stor.

Igår hade jag iallafall en superbra dag. Jag behövde inte gå på en enda lektion. Hade in princip en ledig måndag. Det var verkligen välbehövligt. Jag började min dag med en god frukost. Har blivit helt besatt av majskakor med vegetarisk pastej. Den vegetariska pastejen från pastejköket är helt underbar! Efter frukosten satte jag igång med plugg. Ovanligt....

När mamma kom hem drog vi ut på en löprunda tillsammans. Först var det tänkt att vi båda skulle springa på olika tider. Men eftersom jag var ledig kunde vi springa tillsammans. Det var ju såklart roligare. Vi fick springa i solsken och klarblå himmel. Då blir löprundan som allra roligast och även lättare. Efter träningen åt vi omelett innan det blev dags för plugg igen.

För att göra dagen ännu lite bättre fick jag en meddelande att jag hade ett paket att hämta. Pappa var snäll och hämtade det åt mig. Paketet innehåll smink från pure mineral. Trots att jag inte är värsta sminkfantasten tycker jag ändå att det alltid är så kul med nytt smink.

Imorgon är det onsdag och då har jag iallafall inget prov. Tack och lov! Min mamma fyller år imorgon och det ska firas. Hela familjen kommer att vara hemma vilket såklart är så roligt. Det ser jag verkligen fram emot.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229