Nu är det nära

När jag precis skrev rubriken kom jobbig nervositet i kroppen.

Jag är väldigt trött just nu eftersom, ja det är sent på kvällen men också för att jag har övningskört 3 gånger idag. Det var inga korta sträckor, bara nu senast körde jag säkert i 2 timmar. När jag inte kör pluggar jag teori för fullt eftersom jag vill vara så förberedd som det bara går. Det är så lite tid kvar innan mina prov och jag tänker att det är bara att köra rakt in i kaklet nu in till det sista. Jag kan dock erskänna att det ska bli otrlogit skönt att delvis sluta plugga teori och inte köra såhär mycket. För att lyckas med det måste jag klara av båda proven.

Jag har faktiskt gjort lite annat än att syssla med förberedelse inför körkortet.

Igår tog jag en liten rast och begav mig ut på en löprunda och jag fick faktiskt med mig pappsen denna gång. Jag behövde verkligen få röra lite på mig men tyvärr hinns träning inte med så mycket eftersom körkortet är högsta prioritet.

Jag har också bakat eftersom idag blev jag firad i förskott av släkten. Tog mig superlång tid att bestämma vad jag skulle baka men tillslut kom jag fram till att hitta på ett eget recept och det blev en citronpaj med kladdkakebotten. Den blev faktiskt riktigt god och uppskattad av andra. Påvägen hem från mormor stannade jag hos min kompis och gav henne resterna.

Så här fin solnedgång hade jag under sista övningskörningen för dagen. Nu har jag precis pluggat ännu mer teori och ska förmodligen strax sova. För imorgon väntas dubbel körlektion samt ännu mer övningskörande och teori. Snart är det förhoppningsvis över. Förutom att jag har tröttnat på allt detta är jag konstant nervös. Har dessutom tappat aptiten för mat och blir mer illamående när jag ska äta.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Wow, servisen & den tårtan 🙌🏽🌸💫nouw.com/emmaakarlegrund
malinjohannsson
malinjohannsson,
Tack!!!!☺️💕nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229