Nu är det nära

Hej! Jag har slutat skolan för dagen och har hunnit slänga i mig lunch som bestod av havregrynsgröt. Nu sitter jag i vardagsrummet med brorsan och jag ska försöka jobba stenhårt på mitt gymnasiearbete eftersom jag ska vara klar om typ 3 veckor. Jag längtar så mycket till jul men är så stressad över att jag måste vara klar då. Eftersom jag var i Uganda har jag redan gjort många timmar av gymnasiearbetet där nere och därför ska jag skriva klart rapporten tidigare än resterande. De flesta lämnar in den i april så det kommer vara skönt nästa termin när jag redan är klar.

För att motivera mig själv har jag beställt studentmössa men är dock osäker på min design. Fick lite panik häromdagen när jag insåg hur dyr studenten kommer att bli med tanke på hur mycket jag vill köpa. Samtidigt känns det surrealistisk att det nu är min tur att börja planera studenten. Jag har tänkt på hur jag vill att min mössa, balklänning och studentklänning ska se ut i flera år men att det nu verkligen är dags är bara helt sjukt. Studenten har alltid känns så långt fram i tiden men vad hände egentligen, nu är det helt plötsligt snart min tur. Minns när min storebror tog studenten för 4 år sedan och hur 4 år kändes som en evighet.

Helt ärligt vill jag inte att tiden på gymnasiet ska ta slut snart och det känns som att 3:an går oerhört fort. Jag började ju nyss 3:an och nu är halva snart över. Brukar alltid tycka att höstterminen går sååå långsamt men eftersom tiden har flugit förbi denna höst känns det som att vårterminen kommer vara över inom ett ögonblick. Däremot måste jag bli klar med det där gymnasiearbetet först.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229