Natti Natti

20 min HIIT

Hej från en trött tjej som snart ska krypa ner i sängen. Jag avslutade denna torsdagen med ett träningspass som idag bestod av ett kort men intensiv cardio. Har länkat till passet jag körde ovan. Därefter blev det dags för lite spamys eller jag vet inte hur mysigt det är att raka benen, tycker det gör mest ont. Jag avskyr att raka benen för delvis gör det sjukt ont eftersom jag använder mig av en epilator. Jag gillar inte rakhyvlar som bara gör att benen blir stubbiga. Dessutom är det så tråkigt att ta bort håret men det blir lent och fint tillslut. Om det är något ”skönhetsingrepp” eller något sånt jag vill göra så är det att lasra bort håret på kroppen, förutom det på huvudet för det vill jag gärna ha kvar. Nu menar inte jag att det är fel att inte ta bort håret på kroppen, absolut inte alla får göra som de vill. Iallafall, sen hoppade jag in i duschen, peelade och smörjde in kroppen och nu har jag precis ätit.

När jag tränade så körde jag hög musik på min älskade högtalare och när jag hoppade in i duschen hade jag inte stängt av högtalaren. Efter duschen hör jag att det spelas någon konstigt musik i mitt rum och då märker jag att någon Italiens opera spelas. Jag hade min träningslista på och så kommer den typen av musik från ingenstans.

Idag åt jag stekt ägg på linskaka och detta mina vänner är gott! Jag såg detta på en youtube video för några år sedan och ville testa vilket var tur att jag gjorde. Jag ska faktiskt dricka en kopp te till och sedan krypa ner i sängen. Vill gå upp tidigt imorgon för att hinna duscha håret innan skolan. Måste eventuellt packa lite inför min fredagskväll med några tjejkompisar.

Likes

Comments

ebbaeklund
ebbaeklund,
Cool radio 😍nouw.com/ebbaeklund
Write a comment...
IP: 82.99.3.229