Mysdag

Idag har jag haft en riktig toppen dag. En sådan dag som värmer i höstmörkret och som jag kommer lägga på minnet. Hade studiedag idag och därför fick jag vakna upp utan den jobbiga väckarklockan. Skön känsla! Startade min lediga dag med frukost framför en Netflix serie. Har börjar följa Atypical och är helt fast. Vet inte hur många avsnitt jag såg men klockan drog iväg,haha.

Runt lunchtid kom mamma hem och då åt vi tillsammans. Vi gjorde varsin omelett fyllda med massa grönsaker. Därefter gjorde vi iordning oss och cyklade till stan. Eftersom det är kanelbullens dag idag, som jag tror att de flesta vet vid det här laget, ville vi därför fira med en kanelbulle. Vi gick till vårt favoritkafé Kuriosa här i Norrköping. Det är ett supermysigt kafé! Idag åt jag den godaste kanelbulle jag någonsin ätit. Den var så saftig och bara helt ljuvlig. Mums! Vi satt där länge och pratade. Älskar sådana stunder. De är guld värda.

Sen gick vi runt i några butiker och vi hittade faktiskt många fina saker. Hade inte planerat att shoppa idag men jag är nöjd ändå. Hittade bland annat en snygg väska. Den åker med till Stockholm imorgon. Vår mysiga dag avslutades med bio. Vi såg unga Astrid. Gillade den skarpt. Jag tycker det var en varm film. Så härligt att se en sådan stark kvinna. Dock var det två personer som satt brevid mig och luktade både sprit och rök. Seriöst?! Jag mådde illa där ett tag. Förutom det, har jag haft en superbra dag. Jag hoppas att du också har haft det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229