Mörker blir till ljus

Fy fasiken vad kallt det är! Blev lite chokad när jag kikade på termometern imorse. Det var 13 minusgrader. För dig som bor i norr är väl van med ännu kallare temperatur. För mig räknas 13 minus som extremt kallt. Det var inte roligt att behöva ta mig ut i kylan. Det har iallafall varit sol idag. En riktigt fin vinterdag. Jag tycker att solnedgångarna är så fina under soliga vinterdagar. Det märks att det börjar bli ljusare. Det känns som att det är långt kvar tills de ljusa mornarna är här. Men det går iallafall framåt. Bilden ovan tog jag efter klockan 16:00. För en månads sen, på julafton, hade det varit mörkt vid den tidpunkten. Jag börjar känna att min energi på dagarna ökar. Min energinivå påverkas mycket av ljuset och solen. Under den mörka tiden på året har jag inte alls mycket energi.

Denna bild visar något riktigt fint. Bröd! Detta bröd är bland det godaste brödet som finns. Varannan torsdag brukar min skola servera det här ljuvliga brödet. När jag tar studenten är det detta bröd som jag kommer att sakna mest med skolan. Ja, så gott är det.

Här har vi ett annat bröd. Jag hittade det här glutenfria brödet från selton i affären häromdan. Har velat testa det ett tag och nu när jag såg det i affären slog jag till. Jag tyckte att det var rätt gott.

Imorgon är det fredag. Min storebror ska äntligen komma hem. Jag har inte träffat honom på en evighet. Min längtan är enorm just nu. Ska bli så underbart att få krama om honom. På kvällen ska vi äta tacos tillsammans med familjen. Det var också en evighet sen sist. Tacos är min favoriträtt så det ska bli riktigt mumsigt. Jag funderar på att eventuellt dra på en fest. Har inte bestämt mig än. Vill passa på att umgås med min bror. Samtidigt kommer jag ångra mig om jag inte går. Jag får helt enkelt se hur jag känner imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229