MONDAY

Hej! Jag har precis krupit ner i sängen efter en härlig dag. Igår körde jag ett kort och intensivt träningspass som resulterade i extrem träningsvärk idag. Hela dagen har jag gått runt och klagat på att det värker i musklerna men trots smärtan har jag haft en rätt bra dag idag. Efter skolan fick jag en mysig kaffestund med mamma. Därefter gick jag och hämtade mitt KÖRKORT, äntligen fick jag se mitt fysiska körkort så nu känns det mer på riktigt. För en vecka sedan hade jag ingen aning om att jag idag skulle få hålla mitt fysiska körkort i handen. Det var en riktig energiboost.

Senare bytte jag om till träningskläder och drog ut på en löprunda i den friska höstluften. Jag känner att min konditionen börjar komma tillbaka vilket såklart är otroligt skönt. Jag försökte utmana mig själv mot slutet och ökade farten vilket är jobbigt i stunden men underbart vid målet.

Det var en sådan fin solnedgång nu ikväll. Känns som att de finaste solnedgångarna är under hösten och vintern eftersom färgerna är starkare såhär års. Det är få saker som slår vackra solnedgångar.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Ibland fattar man inte varför man ens ska få värk i hela kroppen 🤣nouw.com/jenniesh
malinjohannsson
malinjohannsson,
Hahaa sant! 😂nouw.com/malinjohannsson
saralinnea
saralinnea,
Bilden blev jättefin! Jag håller fullständigt med om att hösten och vintern har de absolut vackraste solnedgångarna! 😊nouw.com/saralinnea
malinjohannsson
malinjohannsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229