Mitt uppe i en hektisk period

Om 1 timme och 30 minuter ska svenska texten vara inlämnad. Känner jag mig färdig. Nej! Just nu är jag inne i en riktigt stressad tid. Nationella proven har dragit igång. Hade mitt första igår. Samtidigt är det andra prov och bedömningar som matas på. Det är nu slutet av april månad och nästa vecka går vi in i maj. Detta är alltså bara början av denna period. Den kommer vara enda in i juni, som vanligt.

Igår hade jag en körlektion vid lunch. Jag gick från "vanliga" skolan till körskolan. På vägen dit slängde jag i mig en banan eftersom jag inte skulle hinna käka lunch. Egentligen gillar inte jag att äta banan på det här sättet. Hade ingen annan frukt hemma. Jag var lite tidig till körskolan. Därför satte jag mig på en bänk vid strömmen. Jag hade musik i öronen vilket gjorde det till en härlig stund. Märkte att rhododendronen hade börjat slå ut. Snart kommer det här promenadstråket vara fullt av blommande rhododendron i många olika färger.

Körlektionen gick bra. har börjat vänja mig vid körskolans bil. Efter lektionen fick jag bråttom. Eftersom jag skulle ha nationella prov i Spanska om en halvtimme. Jag bestämde mig för att springa tillbaka till skolan. Inte superbra för mitt låt som börjat göra ont igen. Men jag hann tillbaka innan provet börja. Läsförståelsen gick bra. Jag hoppas att det inte bara är en känsla utan att resultatet också är bra.

När jag kom hem från skolan pluggade jag en stund. Pappa hade lagt dit dynorna i hammocken. Min favoritplats här hemma. Därför hängde jag där en stund. Framåt kvällen åkte träningskläderna på och det blev dags för ett spinningpass på gymmet. Ett riktigt svettigt men härligt pass. Resten av kvällen pluggade jag nationalekonomi.

​Idag började dagen med åter ett prov. Denna gång var det nationalekonomi. Det provet var svårt. Känns som att jag blandade ihop allting eftersom det är så mycket att tänka på. Allt blev helt rörligt i huvudet. Vi satt och skrev i nästan 3 timmar. Tyckte de timmarna kändes som max 1. Tiden går verkligen fort vid prov. Hade till och tänkt mig skriva längre. Jaja, jag får se hur det där provet gick. Efter provet hade jag bara en lektion kvar. Vid lunchtid kunde jag lämna skolan för denna vecka.

När jag kom hem hamnade jag i hammocken igen. Där jag pluggade även idag. Svenska var det som gällde idag. Förutom plugg har jag också hunnit med ett magpass och fredagsmys med familjen. Just nu kikar jag på vänner. Ska läsa igenom min svenska text några gånger till. Funderar på att lämna in texten imorgon istället. För jag tror det är bättre att läsa igenom texten med en utvilad hjärna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229