Mina kanske opopulära åsikter

Det går ju en trend ny att berätta om sina kanske icke populära åsikter vilket jag inte tycker är konstigt eftersom jag gillar det. Därför ville jag själv göra ett sådant inlägg. Kanske kommer du hata mig eller hålla med mig efter det här. Det återstår att se.....

Jag tycker det är skönt att sova med bh/bralette. Alla jag har berättat det för har blivit chockade eftersom de flesta tycker att känslan när man slänger av bh:n är underbar. Jag kan inte relatera till det utan jag tycker det är obehagligt att gå utan bh. Vet inte varför men det kanske är för att jag är så van att ha det.

Okej, det här vet jag inte ifall jag vågar berätta för det kan provocera många men jag lyssnar inte på hov1. Det är nog inte min typ av musik. Jag kan lyssna på två låtar och de är ”vindar på mars” och ”Hornstullsstrand”.

Jag har sett fram emot att få börja skolan igen
vilket faktiskt förvånar mig själv. Det här kommer låta så konstigt men på min första lektion efter lovet tyckte jag det var kul att få skapa en ny mapp inför kursen och öppna ett nytt dokument där jag fick anteckna. Jag gillar planering och struktur i vardagen så antar att jag ville tillbaka till vardagsrutinerna. Även om jag jobbat hela sommaren har jag inte haft samma rutiner som i skolan.

Det finns två saker i klädväg som jag verkligen inte förstår och det är cykelbyxor och midjeväska. Förlåt men nä jag fattar inte grejen.

Jag gillar verkligen inte smällt ost. Sanningen är att jag tycker det är vidrigt och blir äcklad av det. När jag var liten älskade jag det vilket jag nu inte kan förstå. Det som är ännu vidrigare är när osten har smält och sedan stelnar.

Gillar

Kommentarer

VeraLarsen
VeraLarsen,
Haha vilket roligt inlägg!
nouw.com/veralarsen
malinjohannsson
malinjohannsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229