Mina dagar genom mobilen

09:30

Jag vakande och låg kvar i sängen ett tag. Det är ju verkligen så skönt att inte behöva rusa upp så fort jag vaknat. En sådan är liten grej att få stanna kvar en stund är något som jag verkligen uppskattar. För det är väldigt jobbigt när klockan ringer tidigt på morgon och allt jag vill är att bara få somna om. När jag är liten får jag göra det och det älskar jag.

10:30


Dags för frukost! Eftersom hela kylskåpet är fullt med jordgubbar valde jag att äta det tillsammans med mjölk. Bästa kombinationen! Åt även linskakor till för det är jag beroende av. Samtidigt som jag åt tittade jag på den älskade serien vänner.

12:30


Vid lunch tid blev det som vanligt dags för kaffe. Jag och mamma satte oss ute i hammocken med våra koppar fyllda med nybryggts kaffe. Därefter var det tänkt att vi skulle gå en promenad men då började det regna. Istället tog vi båda ut våra böcker och läste samtidigt som det smattrade på taket ovanför oss. Det var väldigt mysigt! Jag läste faktiskt ut boken som föresten var väldigt bra. Den kan jag rekommendera!

14:56


Tillslut slutade det regna och vi tog oss ut på en promenad runt strömmen. Det var skönt att få röra på mig nu när kroppen börjar få tillbaka energi igen efter förkylningen. Vi hann dock inte långt innan det började regna igen men det gjorde inget och som tur hade vi med oss paraply. Måste komma ihåg att inte låta mamma bära paraplyet igen så jag inte får det i huvudet hela tiden, haha.

16:30


När vi kom hem lagade vi oss en varsin omelett till middag. Vi fyllde den med massa grönsaker och det blev riktigt gott.


10:30

Efter frukost bytte jag om och sminkade mig för att dra ut på en utflykt med familjen.

12:30


Jag körde till platsen som heter marmorbruket. Där började vi med en fika bestående av glass och kaffe. Sedan gick vi upp att tittade på den fina utsikten. Verkligen magisk att titta ut över denna vy! Jag vet inte vad det är men horisonten skapar ett lugn inom mig. Därefter åkte vi vidare till Sandviken och några vänner till familjens affär. Även där fikade vi i deras fina trädgård.

17:00

Efter maten drog jag fram fotbollen. Fick ett sug att lira lite fotboll. Ingen ville spela med mig så jag sprang runt själv på trädgården. Precis som när jag var liten. Däremot struntade jag i att skjuta ner blomkrukorna. Mamma brukar inte bli så glad då.

20:00

Efter jag hade behövt sprungit till affären två gånger satte jag mig i tv-soffan tillsammans med familjen. För idag började äntligen sommar med Ernst. Jag älskar Ernst! Han verkar vara en sådan härlig människa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229