Min söndag

Idag har jag haft en mysig hemmadag. Precis som det ska vara en söndag. Inför denna dagen gjorde jag en to-do list. Jag behöver det ibland för att få saker gjort samt minnas vad jag hade tänkt göra.

På förmiddagen kunde jag kryssa för att byta lakan. Jag och mamma hjälptes åt att bädda alla sängarna hemma. Det kommer bli så underbart att åf krypa ner i sängen senare ikväll. Om det inte var så jobbigt att byta sängkläder skulle jag definitivt göra det oftare. Tycker min säng blev ännu finare nu med detta påslakanet.

När alla sängar var klara tog jag och mamma en kaffepaus. Jag läste ur den nya veckorevyn under tiden. Sen vart det dags att fullborda en annan uppgift på listan. Hoppade i träningskläderna och körde ett pass.

Under dagen har jag även pluggat. Det är nu det sista i skolan innan jullov. Näst sista helgen jag kommer att behöva plugga. Med det i bakhuvudet försöker jag peppa mig själv.

När brorsan kom hem från julföreställningarna så åt vi adventsmiddag tillsammans. Jag hade längtat efter denna stunden hela dagen. Efter maten åt vi pepparkakscheesecake. Den absolut godaste juldesserten. Kommer självklart lägga upp recept på den. Just nu ser jag på julfilm med mamma. Imorgon väntas en ny vecka vilket är den näst sista skolveckan. Jag hoppas ni har haft en fin andra advent. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229