Min sista julavslutning

Hej fina du!
Jag hoppas du har haft en superbra dag idag. Min dag har faktiskt varit riktigt bra. Min kompis som precis tagit körkort hämtade mig imorse och vi åkte mot julavslutningen. Traditionen fortsatte ännu i år eftersom vi kom försent till avslutningen igen och fick försöka leta plats att sitta utan att få för många blickar på sig. Efter min sista julavslutningen gick vi och käka tillsammans. Jag åt något med nachos, ost, jalapeños, gräddfil, rödlök och något kött. Är inte ett superfan av sån flåttig mat men men. Därefter drog jag och några kompisar till stan där jag råkade spendera lite väl mycket pengar. Köpte några julklappar till familjen och julklappsspel men även lite julklappar till mig själv.

Jag köpte delvis den här hårinpackningen med färgpigment från Maria Nila. Har länge velat får en mörkare nyans i håret vilket jag absolut ska testa nu. Den här går ändå ut efter några tvättar så om det inte skulle bli bra så kommer det ju ändå försvinna.

Jag unnade mig även denna ögonskuggspalett från urban decay. Älskar varma ögonskuggor och blev helt kär när jag såg den här. Den var ganska dyr men ibland måste man få unna sig tycker jag.

När jag väl kommer bli klar med religionsuppgiften vill jag börja ta lite juliga bilder vilket jag ännu inte har hunnit i år. Häromdagen hittade jag en ljusslinga och ville bara testa lite.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229