Min helg

Hej! Jag hoppas att du har haft en fantastisk helg. Min har varit toppen. Förutom att jag har haft extrem mensvärk. Mensen kom på besök i fredags. Jag har väldigt oregelbunden mens och var därför inte alls beredd. Jag har dessutom inte haft mensvärk på flera år. Hade glömt bort att de gjorde såhär ont. När jag kom hem från skolan i fredags tryckte jag i mig all choklad som jag hittade hemma. Jag blir alltid så sugen på choklad när jag har mens. Senare på fredagskvällen träffade jag några kompisar. Vi hade en hemmafest. Det var superroligt.


Ja, nu kanske du undrar vad detta är för något. Hehe, ja det är en lite coctail jag gjorde. Blandade i allt vi hade på bordet som cola, sprite, ostbollar, chips och toppade med tomat och salladsblad. Nej, jag smakade inte på den. Men lite fin blev den iallafall. Det var en riktigt bra start på denna helg.

I lördags sprang jag en runda på förmiddagen. Det var soligt väder och därav superhärligt att springa. Mina löprundor är som terapi för mig. Sen körde jag även lite styrka. Jag följde de klippen som jag länkade ovan. När jag tränar hemma gillar jag att följa ett pass på youtube. För då slipper jag själv bestämma övningar. När jag gör det resulterar det i att jag största delen av träningen funderar på vad jag ska träna. Magpasset jag gjorde var iallafall riktigt bra. Det var några nya övningar för mig vilket i detta fall var något positivt. Skönt med lite variation.

Till middag lagade mamma pasta med vita bönor, kronärtskockor och haricot verts. Supergott!

Söndag

På förmiddagen drog jag till ett köpcentrum. Jag behövde köpa nya svarta jeans eftersom jag spräckte mina jeans i veckan. Min foundation och det enda shampoot jag kan ha var också slut. Pappa som var med ville såklart ta en fika. Vi satte oss på espresso haouse och jag tog bara en vanlig kopp kaffe. Har tröttnat på latte och cappuccino. På vägen hem började det snöa och det la sig som ett fint vitt täcke på marken. Fast det blev riktigt halt. Jag var nära på att halka ett flertal gånger. Det är en ren tur att jag kom hem utan några brutna ben.

När jag kom hem tog jag tag i plugget.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229