Måndag och Tisdag

Hej! Jag hoppas du haft en bra start på veckan. Själv har jag varit ledig från jobb båda dagarna men ledig från körning har jag verkligen inte varit. Efter min frukost igår drog jag ut med pappa och körde hela förmiddagen och det gick väl helt okej.

Vid lunchtid blev pappa hungrig och han föreslog en kina/thairestaurang som låg i närheten för min pappa älskar bufféer. Det spelar ingen roll om maten är god eller inte, sålänge det är buffé är han nöjd. Jag tog iallafall lite sushi eftersom jag ville testa det igen efter alla år. Jag är fortfarande lite skeptiskt till det, speciellt riset. Efter maten körde vi hem, jag drack en kopp kaffe och sedan drog jag till körskolan.

Efter körskolan mötte jag upp min storebror på ett fik i närheten. Fiket ligger precis vid strömmen så det är superfin omgivning runt omkring. Speciellt på sommaren gillar jag att fika på kaféer där det känns som man sitter hemma i någons trädgård och det tycker jag det känns här. Egentligen skulle vi gå på bio efteråt men brorsan var trött efter jobbet så vi tog en promenad hem istället.

Vi promenerade längst strömmen och industrilandskapet. Så så fint där!!!! Det var perfekt temperatur ute. Blåste lite och kvällssolen i ansiktet.

Påvägen hem stannade vi i en lekpark som vi brukade leka i när vi var små. Nostalgisk som jag är ville jag prova rutschkanan som jag älskade när jag var liten. Fortfarande lika kul.

Idag vaknade jag tidigt och gick ut på en promenad till körskolan. Det är ändå en bit dit så jag får mycket motion. Jag älskar att få in rörelse i vardagen som att gå en längre sträcka till ett mål när jag ändå ska dit. Körlektionen gick inte bra vilket jag får panik över. Uppkörningen är om 2 veckor och jag känner mig verkligen dålig. Känns som om jag är fast i ett hål och aldrig kommer upp.

När jag kom hem från körskolan åt jag en efterlängtad frukost som bestod av en smoothiebowl. Detta är min standardfrukost för tillfället. Jag blandar bara frysta jordgubbar och fryst banan. Idag testade jag även att ha i mynta som vi hade i trädgården och det blev verkligen en hit.

Framåt eftermiddagen åkte jag ut och övningskörde med pappa. Vi avslutade med att köra till affären så jag kunde handla ingredienser till maten. I affären var det både danskar och norskor vilket är ovanligt för att vara min stad. Det beror på att o-ringen pågår här just nu vilket är världens största orienteringstävling. Det är mycket mer folk från olika delar a världen här vilket jag tycker är superkul. Känns nästan som om det är Bråvalla igen för då kommer jag ihåg att det var många besökare här i området där jag bor och det var riktigt kul att prata med dem. Det var som om hela stan fick ett helt nytt liv och lite så är det nu också.

När jag kom hem från affären lagade jag mat. Jag gjorde kikärtsbiffar som blev helt okej. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av denna tisdagskväll för imorgon blir det körning nästan hela dagen.

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Superbra inlägg! Kämpa på med körningen, du är grym! <3nouw.com/tildaolofssons
malinjohannsson
malinjohannsson,
Tack❤️❤️nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229