Mål för 2019

Ett nytt år är här vilket betyder att nyårslöften är ett vanligt samtalsämne. SJälv har jag satt upp lite olika mål för 2019. Dels för att jag gillar att sätta upp mål. Det gör mig motiverad. Jag tror även det kan vara en liten hjälpreda att göra saker här i livet. Dessutom är det vid slutet av året kul att se ifall man klarade av något av målen. Här nedan kommer mina mål för 2019. Många av mina mål hade jag även 2018.

Leva i nuet

Detta är något jag har jobbat länge med och kommer förmodligen få göra det framöver. För det känns som att jag alltid längtar efter något. Jag har svårt att bara njuta av att vara här och nu. När jullovet tar slut, ja då börjar jag direkt längta efter sportlovet. När helgen är slut längtar jag till fredagskväll. Jag måste försöka njuta mer av vardagen. Eftersom vardagen består av många dagar.

Dricka mer vatten

Jag är inte den bästa på att få i mig tillräckligt med vatten. Jag har blivit bättre på det men jag behöver bli ännu bättre. Stay hydrated you know.

Ta han om min hy

Detta är verkligen något jag måste prioritera. Jag slarvar med att ta hand om min hy vilket inte alls är bra. Jag tycker faktiskt synd om min hy.

Ta körkort

Det känns faktiskt lite sjukt att jag faktiskt kan ha med denna på min lista. Jag fyller ju 18 i sommar och får därför ta körkort. Att jag eventuellt kommer kunna glida runt i en bil med mitt körkort är obegripligt. Detta är även ett mål som jag verkligen vill uppnå.

Ha en vegetarisk månad

Jag kommer förhoppningsvis redan uppnå det här målet den 1 februari. Eftersom jag har planerat att bara äta vegetarisk kost under hela januari. Jag äter mycket vegetarisk mat men skulle ville testa att vara lakto ovo vegetarian i en månad. Därför välkomnar jag dina bästa vegetariska recept.

Fortsätta med min bullet journal

Bli bättre på att fotografera

Vara mer mig själv och inte bry mig vad andra ska tycka om mig

Stressa mindre

Hitta på något med min bror

Alltid ha fint målade naglar

Få mindre prestationsångest

Stretcha mer

Promenera mer 

Springa fler km än 2018
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229