LYCKA!

Igår fick jag mitt efterlängtade körkort. Det har varit en rolig men jobbig resa dit och nu är det en enorm lättad att den är över. Jag bokade uppkörningen 2 timmar innan provet vilket var lite knasigt men det fanns en ledig tid och nästa var inte förrän i november så jag körde. Dessutom hade min pappa fått ledigt från skolan den dagen och det var en tid då jag inte hade lektion så därför kändes det som att det var meningen att jag skulle köra upp.

Jag drog till skolan strax efter jag hade bokat för att ha min enda lektion för dagen. Jag hade sån energi och var så glad på lektionen trots att jag var lite nervös. Det var så svårt att inte berätta om uppkörningen för mina kompisar men jag ville inte berätta för någon vilket gjorde att jag slapp pressen utifrån. Efter skolan drog jag hem och åt snabbt innan jag drog ut och körde lite med pappa. Parkerade på Trafikverket och väntade.

Jag hade en helt annan känsla i kroppen denna gång. De andra två gångerna hade jag ångest innan men nu var jag taggad och självsäker. Jag bestämde mig för att idag är dagen jag tar mitt körkort. Inspektören jag fick var superbra! Jag hade faktiskt hoppats på att få honom för jag tyckte han verkade trevlig vilket han var. Denna gången fick jag köra med Trafikverkets bil, en bil jag aldrig kört förut vilket jag var lite nervös för innan men den bilen var så lätt att köra.

Själva uppkörningen kändes riktigt bra för denna gången trodde jag på mig själv och tvekade aldrig. Jag fick ha musik på och jag sjöng med i låtarna vilket skapade en avslappnad känsla i bilen. Tiden gick väldigt fort och helt plötsligt fick jag köra tillbaka till Trafikverket med en känsla av att jag fixade det här. Jag var 99% säker. Han frågade om jag trodde jag var godkänt eller inte och jag svarade JA och det tyckte han med. Den känslan när jag fick reda på att jag var godkänd var sååååå jäkla härligt. Jag började skratta och gråta ”här kommer alla känslorna på en och samma gång”.

Direkt efteråt meddelade jag typ alla jag känner att jag hade klarat det vilket kanske förvånade dem lite eftersom jag höll uppkörningen hemlig. Nu får jag alltså ut och åka själv vilket är sjukt. Det lönar sig att fortsätta kämpa. Jag hade också en körskolelärare som var så SÅ BRA! Hon fick mig tro på mig själv.

Här satt jag och var nervös.

När jag precis fått reda på att jag blev godkänd.


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh vad roligt!!! Grattis finis <3
nouw.com/sandrakannasto
malinjohannsson
malinjohannsson,
Taaaack!!!!!❤️
nouw.com/malinjohannsson
Vafanjossey
Vafanjossey,
malinjohannsson
malinjohannsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229